Μίλησε η Μάνη: Αποθέωσαν την Χρυσή Αυγή, άγριο κράξιμο στους προδότες της κυβέρνησης - ΒΙΝΤΕΟ


Μια ακόμη απόδειξη της ραγδαίας ανόδου και του επερχόμενου θριάμβου της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελεί η αντίδραση των Ελλήνων στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση στη Μάνη.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης εκπροσώπησε σήμερα τον Αρχηγό του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαο Μιχαλολιάκο στις εορταστικές εκδηλώσεις, καταθέτοντας ...

στεφάνι. Την στιγμή της κατάθεσης και στην αναγγελία της Χρυσής Αυγής σύσσωμο το συγκεντρωμένο πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, αποδεικνύοντας την στήριξη στο Κίνημα.
Το ακριβώς αντίθετο συνέβη στην αναγγελία της μνημονιακής προδοτικής χούντας και του εκπροσώπου της Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που άκουσε τα εξ΄ αμάξης.Τα "λαμόγιο" και "προδότη" έπεσαν σύννεφο στο κεφάλι του υποτακτικού της τρόικας.
Η Μάνη μίλησε και γενικότερα όλη η Ελλάδα διαψεύδει τις στημένες δημοσκοπήσεις.
Τα κοράκια του μνημονίου δεν μπορούν να σταθούν πουθενά, ενώ η Χρυσή Αυγή αποθεώνεται σε κάθε γωνιά της Πατρίδας. Ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται!

Υ.Γ.: Το κράξιμο πόνεσε πολύ τους κυβερνητικούς, που ξαμόλυσαν άμεσα τα παπαγαλάκια τους να παραπληροφορήσουν. Γράφει λοιπόν το ΑΠΕ: "Μικρή ομάδα χρυσαυγιτών, παρόντος του βουλευτή κ. Ηλία Κασιδιάρη, αποδοκίμασαν φραστικά τον υπουργό Ναυτιλίας, την ώρα που κατέθετε στεφάνι. Το συμβάν, όμως, έληξε με την άμεση παρέμβαση του δημάρχου Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρου Ανδρεάκου, ο οποίος τόνισε από μικροφώνου ότι σήμερα τιμούμε τους προγόνους μας και την ιστορία του τόπου και δεν έχουν θέση άλλου είδους σκοπιμότητες, με το πλήθος των παρευρισκομένων να χειροκροτούν".
Ευτυχώς υπάρχουν και τα βίντεο που αποκαλύπτουν την αλήθεια: τον "μπάρμπι" δεν τον έκραξε μικρή ομάδα Χρυσαυγιτών, αλλά η πλειοψηφία των συγκεντρωμένων. Ο Ηλίας Κασιδιάρης την ώρα εκείνη βρισκόταν στην ακριβώς απέναντι πλευρά από την τηλεοπτική κάμερα, γύρω από την οποία ακούγονται δεκάδες πολίτες να στολίζουν τον νεοδημοκράτη υπουργό. Σημειώστε επίσης ότι σε κάθε κατάθεση οι "επίσημοι" χειροκροτούν μόνοι τους, τους εαυτούς τους, ενώ στην κατάθεση της Χρυσής Αυγής χειροκροτεί όλος ο κόσμος εκτός από τους "επισήμους".