Εφημερίδα "Ακρόπολις": Η Νέα Δημοκρατία ψήφισε πανωλεθρία!


Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος με άρθρο του στην ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" προαναγγέλλει την πανωλεθρία της ψοφοδεξιάς στον Δήμο Αθηναίων και τον θρίαμβο της Χρυσής Αυγής.
"Ψήφισε πανωλεθρία η Νέα Δημοκρατία - Υποψήφιος και ο Κακλαμάνης, ενώ πάρτυ κάνει ο ...
 
Κασιδιάρης.
Λευκή πετσέτα έριξε η Ν.Δ. στην μάχη του Δήμου Αθηναίων, καθώς όπως φαίνεται το πήρε απόφαση πως η Χρυσή Αυγή θα κερδίσει τον δημαρχιακό θώκο από τον πρώτο γύρο. Ύστερα από πάμπολλες διαβουλεύσεις και τα δεκάδες «άκυρα» από τους φιλόδοξους υποψηφίους που διαφήμιζαν την πρόθεση τους, αλλά μετά σιγά- σιγά κρυβόντουσαν (Δένδιας, Βορίδης, Γεωργίαδης, Κεφαλογιάννη, Πιπιλή), τελικά βρέθηκε το καλό χαρτί! Έτσι συμπληρώθηκε καρέ των αποτυχημένων που θα βιώσουν μια πρωτοφανή πανωλεθρία.
Είναι βέβαιο ότι η Νέα Δημοκρατία επιθυμεί με την επιλογή αυτή να βάλει οριστικά την πολιτική ταφόπλακα στον Άρη Σπηλιωτόπουλο, αφού το αποτέλεσμα δεν θα είναι μόνο απογοητευτικό αλλά πραγματικός όλεθρος.
Το τηλεφωνικό κέντρο της «Ακρόπολις» όταν αργά χθες το απόγευμα έγινε γνωστή η υποψηφιότητα του Αρούλη «έσπασε» στην κυριολεξία από οργισμένους και αγανακτισμένους οπαδούς της ΝΔ για την νερόβραστη, άκαπνη και άοσμη υποψηφιότητα. Οι δραστηριότητες του συγκεκριμένου πολιτικού, τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια είχαν ως μοναδικό περιεχόμενο τις φωτογραφίσεις του στην Μύκονο και την ανύπαρκτη κοινοβουλευτική του δραστηριότητα.
Θα έλεγε κανείς, αν δεν ήξερε το μίσος που έχουν τα ηγετικά στελέχη της Ν.Δ. απέναντι στην Χρυσή Αυγή πως η υποψηφιότητα αυτή έγινε επίτηδες για να πάρει ο Κασιδίαρης τον δήμο από την πρώτη Κυριακή.