Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΚΟΥΖΕΙ ΓΙΑ… ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ


Ο βρώμικος και παρακρατικός ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ, εις ότι αφορά την αντισυγκέντρωση στο Σύνταγμα-πάσα προς το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ για να εφαρμόσει απαγορεύσεις κατά της νόμιμης συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής, να κλείσει σταθμούς του μετρό και να αποκλείσει το κέντρο της Αθήνας, δεν εξαντλήθηκε μόνο στα καλέσματα από τα κόκκινα ΜΜΕ. Στη μάζωξη των ...

παρακρατικών του Δένδια και ολόκληρου του βρωμερού συστήματος εξουσίας της μεταπολίτευσης, έδωσαν το παρών και βουλευτάδες του ΣΥΡΙΖΑ, για να ελέγξουν την κατάσταση και να εφαρμοστεί πιστά το σχέδιο Δένδια. Μέχρι τώρα προκύπτει η συμμετοχή δύο βουλευτάδων, του Νίκου Καραγιαννίδη και της Αφροδίτης Σταμπουλή, αλλά δεν αποκλείεται να ήταν κι άλλοι εκεί (έστειλαν άγνωστους για να μην καρφωθούν…). Μάλιστα, ο πρώτος έγραψε κι ένα δήθεν οργισμένο άρθρο στην επίσημη ιστοχαβούζα του ΣΥΡΙΖΑ, με τίτλο «Athens by cops», στο οποίο εξαπολύει τάχαμου επίθεση στην αστυνομία (που έπαιζε το ρόλο του κομπάρσου στη στημένη παράσταση Δένδια-ΣΥΡΙΖΑ), για την «βία» που άσκησε κατά των «αντιφασιστών».

Δηλαδή, τα στημένα μικροεπεισόδια που προκλήθηκαν, για να δημιουργηθεί στον πολύ κόσμο η εντύπωση ότι οι «αντιφασίστες» δεν ήταν εκεί ως καταξεφτιλισμένοι παρακρατικοί και συνεργαζόμενοι με το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, αλλά ως… επαναστάτες, που τους βαράει η αστυνομία!!!

Για τόσο μαλάκες –και συγνώμη για την έκφραση- περνάνε τους Έλληνες οι κατοχικοί-μνημονιακοί κυβερνήτες και οι παρακρατικοί- κουκουλοφόροι συνεργάτες τους!


ethnikismos.net