Νικόλαος Μιχαλολιάκος: Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες μην πιστεύετε όσα γράφουν οι ρουφιάνοι στις φυλλάδες τους

Οι φυλλάδες, η δήθεν διάσπαση στη Χρυσή Αυγή και οι αγωνιστές της
Εκτενές δημοσίευμα υπήρχε τόσο στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ της Κυριακής όσο και στη Realnews όσο κατά καιρούς και σε άλλες φυλλάδες, ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε διάσπαση. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα βρώμικο σχέδιο των μυστικών υπηρεσιών, όλη αυτή η φημολογία περί διασπάσεως, φημολογία η οποία είναι γνωστή σε μένα από τον Οκτώβριο του ...
 
2012.
Μία από τις αρχές του ψυχολογικού πολέμου είναι να δημιουργείς με ανυπόστατες φήμες και διαδόσεις σύγχυση στον αντίπαλο. Αυτό ακριβώς προσπαθούν να κάνουν και οι ρουφιάνοι των μυστικών υπηρεσιών μέσα από τις φυλλάδες τους.
Από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου ευρίσκομαι διαβεβαιώνω τους αλήτες του «συνταγματικού τόξου» ότι παραμένω στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής και τιμώ ξεχωριστά όλους τους Συναγωνιστές μου οι οποίοι δίνουν τον Αγώνα τον καλό για Πατρίδα και Ελευθερία και φυσικά τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, τα οποία βρίσκονται εκτός φυλακών, τους Συναγωνιστές κατ’ αλφαβητική σειρά Ηλία Κασιδιάρη, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Ηλία Παναγιώταρο, Μιχάλη Τσακίρη και Νικόλαο Χρυσομάλλη.
Ας γνωρίζουν ότι τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν γιατί η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα διεφθαρμένο αστικό κόμμα με πισώπλατα μαχαιρώματα για την καρέκλα αλλά ένα υγιές ιδεολογικό και πολιτικό Κίνημα. Γνωρίζουμε που οφείλεται ο πανικός τους, οφείλεται στις δημοσκοπήσεις που δεν δημοσιεύονται, στις οποίες η Χρυσή Αυγή είναι ήδη δεύτερο κόμμα και έχε περάσει τη ΝΔ.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες μην πιστεύετε όσα γράφουν οι ρουφιάνοι στις φυλλάδες τους. Η Χρυσή Αυγή είναι ενωμένη και έχει σταθερή πορεία προς τη Νίκη.