Ηλίας Παναγιώταρος: Συνεχίζεται η αναξιοκρατία στην Ελλάδα - Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει καίριες θέσεις για κάθε ζήτημα και οι Έλληνες Εθνικιστές είναι αυτοί που μεριμνούν πραγματικά για το καλό της Ελλάδος - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου σχετικά με το νομοσχέδιο «Ενιαίος Φορέας Εξωστρέφειας».
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η συγχώνευση των δύο αποτυχημένων εταιρειών δεν θα φέρει καμία αλλαγή. Το μόνο που κάνει η συγκυβέρνηση είναι να συνεχίζει την αναξιοκρατία που πράττει τόσα χρόνια στην Χώρα μας. Οι ίδιοι αποτυχημένοι υπάλληλοι και στελέχη, όλοι αυτοί που τόσα χρόνια δεν έφεραν κανένα όφελος, επιμένουν να έχουν τις ίδιες θέσεις και να μην προσφέρουν απολύτως ...

τίποτα. Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση μιλάει για εξωστρέφεια ξεχνάει να πει ότι 4,7 δισ. ευρώ επιστροφές σε ιδιώτες δεν επέστρεψαν πίσω στους επιχειρηματίες, στους βιομηχάνους ή στους βιοτέχνες και ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν το απαραίτητο ρευστό για να μπορέσουν να παράγουν.
Κατήγγειλε, επίσης, την κυβέρνηση για τις «εισφορές» των υπουργείων στις διάφορες ΜΚΟ που σαν αποτέλεσμα είχαν μόνο την εκπλήρωση προσωπικών συμφερόντων. Τέλος, συμπλήρωσε ότι μόνο η Χρυσή Αυγή έχει καίριες θέσεις για κάθε ζήτημα και οι Έλληνες Εθνικιστές είναι αυτοί που μεριμνούν πραγματικά για το καλό της Ελλάδος.