Α. Γρέγος και Δ. Κουκούτσης καταγγέλουν την κυβέρνηση για βασικές ελλείψεις στο σύστημα Υγείας - ΒΙΝΤΕΟ


Οι Συναγωνιστές Δημήτρης Κουκούτσης και Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκαν στην Ολομέλεια στην συνέχιση του νομοσχεδίου σχετικά με το «Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.), αλλαγή σκοπού Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και λοιπές διατάξεις».
Ο Συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης ανέφερε τα τραγικά προβλήματα που έχει το σύστημα ...

Υγείας της Χώρας μας, όπως το πλαφόν στη συνταγογράφηση και την ατομική σύναψη συμβάσεων στα ιδιωτικά ιατρεία. Το νομοσχέδιο βρίθει άσχετων τροπολογιών που δεν βοηθούν καθόλου στην ενίσχυση και στην βελτίωση του συστήματος Υγείας.
Τέλος, επισήμανε ότι την ίδια ώρα που σοβεί η αθλιότητα, που η οικονομική κρίση εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό, η συγκυβέρνηση το μόνον που κάνει είναι να αδιαφορεί. Έκλεισε τον λόγο του λέγοντας: «Αποκλειστικό μέλημά σας είναι η οικονομική ενίσχυση και ο περιορισμός των δαπανών των μεγαλοκεφαλαιούχων και των ιδιοκτητών ομίλων, γιατί αυτοί σας στηρίζουν. Το λαό τον εξαπατούσατε τόσα χρόνια. Κάπου εδώ, όμως, σταματάτε. Οι υπόγειες μεθοδεύσεις έλαβαν τέλος. Οι Έλληνες έχουν καταλάβει την κοροϊδία.»

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Δημήτρη Κουκούτση


Ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή, έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης των ανασφάλιστων Ελλήνων και γνωρίζοντας το τέλμα στο οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, λέει όχι στην υποβάθμισή του και όχι στη μετατροπή του αποκλειστικά σε αγοραστή υπηρεσιών υγείας.
Μετέπειτα, επισήμανε η απαράδεκτη κυπριακή Κυβέρνηση του Αναστασιάδη είναι έτοιμη να δεχτεί τη λύση της ομοσπονδίας από δύο συνιστώσες  πολιτείες/κράτη. Βεβαίως, σε αυτό το βρόμικο και προδοτικό σχέδιο έχει την ολόψυχη στήριξη της Κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Εν συνεχεία, συμπλήρωσε: «Να το ακούσει καλά ο ελληνικός λαός ότι θα βγει ένα κοινό ανακοινωθέν, βάσει του οποίου τα Κατεχόμενα θα αναγνωρίζονται ως ξεχωριστό τουρκοκυπριακό κράτος». Ουσιαστικά θα γίνει μία νομική αναγνώριση της πραγματικής κατάστασης που υπάρχει σήμερα και θα χάσουμε για πάντα τα εδάφη που κατέλαβαν οι Τούρκοι τον Αύγουστο του 1974. Παραγράφεται, δηλαδή, η εισβολή του Αττίλα, παραγράφονται οι αγνοούμενοι, παραγράφεται η θυσία των ηρώων της ΕΛΔΥΚ.
Η Χρυσή Αυγή δεν αναγνωρίζει κανέναν ψευτοεθνάρχη και το δόγμα στο οποίο πιστεύει και αγωνίζεται είναι το «Ελλάς-Κύπρος-Ένωσις».

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Αντώνη Γρέγου