ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΝΕΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΟ “ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΒΛΑΚΕΙΑΣ” ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ;


Το έχουμε ξαναπεί! Μην περιμένετε από τα διαπλεκόμενα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να μεταδώσουν αλήθειες, παρά μόνο εαν και εφόσον αυτή θα εξυπηρετεί τους στόχους τους και τους στόχους των αφεντικών τους! Παίζει λοιπόν, ένα μέρος της αυριανής έκδοσης του Spiegel, που ...

αναφέρεται στην κόντρα Μέρκελ – Σόιμπλε σχετικά με το νέο πακέτο στήριξης στην Ελλάδα.

http://www.spiegel.de/spiegel/vorab/merkel-lehnt-griechenland-plaene-von-finanzminister-schaeuble-ab-a-953686.html

«Η Merkel σταματάει τον Schaeuble», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ που θα δημοσιευθεί στην αυριανή έκδοση του γερμανικού περιοδικού και αναφέρει τα εξής: «Μεταξύ της A.Merkel και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υπάρχουν και πάλι εντάσεις για την γραμμή στην ευρωπαϊκή πολιτική. Η Καγκελάριος σταμάτησε σχέδια του υπουργού Οικονομικών της να τεθεί στην διάθεση της Ελλάδας πριν από τις Ευρωεκλογές τον Μάιο ένα νέο πακέτο βοήθειας» και επισημαίνει ότι η Καγκελαρία «ενημέρωσε την κυβέρνηση στην Αθήνα ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε ένα τέτοιου είδους μήνυμα».
Ουδείς όμως αναφέρει την πραγματική βόμβα που φέρεται να εξαπέλυσε ο Όλι Ρεν στην «Welt am Sonntag»: ”Το πως και το που θα διατεθεί το όποιο πρωτογενές πλεόνασμα, θα αποφασιστεί από το Eurogroup του Μαρτίου”!

Ε, ρε γλέντια φον Αντωνάκη!!!!

Μιλάμε για εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στο… απόλυτο. Το δικό μας το περίσσευμα από τις δικές μας θυσίες, θα ελέγχεται και θα διαχειρίζεται από τρίτους!

Και το ερώτημα που μπαίνει αυτοδικαίως έχει ως εξής: “

Αφού για το πρωτογενές πλεόνασμα θα αποφασίσετε εσείς, γιατί δεν εμπλέκεστε και στις λοιπές καταστροφικές αποφάσεις του Ελληνικού ΥΠ.ΟΙΚ. όσον αφορά:

-Tα Θαλασσοδάνεια των νταβατζήδων μεγαλοκαναλαρχών;

-Το Μέγαρο φίλων της διαπλοκής και τα εκατομμύρια που ζητούν “συγχώρεση”;

-Τα 4 δις προκαταβολή στους “εθνικούς εργολάβους” που πληρώνονται για έργα που δεν έχουν ξεκινήσει, που καθυστερούν, ενώ εισπράττουν κάθε τόσο, χρήματα με το τσουβάλι;

Δεν περιμένουμε απάντηση από εσάς. Την απάντηση θα σας την δώσει ο Λαός τον Μαϊο…

Απλά θα σας πούμε, πως σας πήραμε χαμπάρι…

Εμείς τρώμε στα όνειρα, κι εσείς τρώτε χαβιάρι…


ethnikismos.net