ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ: Δραστηριότητες σε Αθήνα, Λαμία, Πύργος, Πέραμα και Κέρκυρα


Σείστηκαν τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών από την παρουσία του κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία από τον συναγωνιστή Χριστόφορο Τσάγκα για τους αγώνες αλλά και τις διώξεις που έχει υποστεί ο Βορειτικός Ελληνισμός ανά τους αιώνες. ...



Με το πέρας της ομιλίας του συναγωνιστή Τσάγκα τον λόγο πήρε ο μελλοντικός δήμαρχος Αθηναίων συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, όπου σε μια παλλόμενη αίθουσα και με επευφημίες ανέλυσε λεπτομερώς το εκλογικό του πρόγραμμα σαν μελλοντικός δήμαρχος του Δήμου Αθηναίων και καταχειροκροτήθηκε από το παρευρισκόμενο πλήθος.
ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00



Τ.Ο. Πύργου: Ενημέρωση εκλογικών αντιπροσώπων και νέα δράση στην Ολυμπία


Με τη συμμετοχή δεκάδων συναγωνιστών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/2 ενημέρωση στην Τ.Ο Πύργου σχετικά με τις εκλογικές διαδικασίες και τον τρόπο δράσεων που θα ακολουθήσει η Τ.Ο Πύργου.
Πρώτος το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Ξενοφών Σταμέλος, ο οποίος ανέλυσε τον τρόπο δράσης και ενημέρωσης όλων των Ηλείων πολιτών, σχετικά με τις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου.
Στη συνέχεια ο συναγωνιστής Νίκος Παρασκευόπουλος ενημέρωσε για τον καθοριστικό ρόλο που θα παίξουν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι στις εκλογές του Μαΐου. Το ύστατο σχέδιο της μνημονιακής χούντας για ανάσχεση της επερχόμενης νίκης της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι η αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω νοθείας. Απαντάμε και σε αυτό το τελευταίο “χαρτί” του καθεστώτος με μαζική συμμετοχή εκλογικών αντιπροσώπων της Χρυσής Αυγής σε όλα τα εκλογικά κέντρα του νομού Ηλείας.
ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ! Καμία εθνικιστική ψήφος δεν θα πάει χαμένη.

Την Παρασκευή 15/2 κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο Πύργου πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση διανέμοντας εκατοντάδες εφημερίδες και φυλλάδια του κινήματος στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας και συγκεκριμένα στα χωριά Σμίλα, Πελόπιο, Πλάτανο και εντός της Αρχαίας Ολυμπίας.
ΠΥΡΓΟΣ:
Αγ. Γεωργίου και Υψηλάντου
Τετάρτη 10:00 - 13:00
Πέμπτη και Σάββατο 19:00 - 21:00



Ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Περάματος

Την Πέμπτη 13/2 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία άλλη μία πολιτική ενημερωτική δραστηριότητα της τοπικής μας οργάνωσης. Κλιμάκιο συναγωνιστών κινήθηκε στους κεντρικούς δρόμους και τα καταστήματα της πόλης μας όπου και διένειμε εκατοντάδες εφημερίδες και έντυπα με τις πολιτικές θέσεις του κινήματος μας. Για πολλοστή φορά η αποδοχή από τον κόσμο ήταν εντυπωσιακή και αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη πως η Χρυσή Αυγή έχει ριζώσει πλέον για τα καλά στην συνείδηση του λαού μας ως η μοναδική ελπίδα για την ανάκαμψη της πατρίδας μας. Η Τ.Ο. Περάματος θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση τον έντιμο πολιτικό μας αγώνα μέχρι την τελική νίκη.
Τ.Ο. Περάματος
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 - 21:00
τηλ. : 2104416009 - 6974861427



Ομιλία στα γραφεία του Πυρήνα Κέρκυρας

Μπροστά σε πλήθος φίλων και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, η τακτική εβδομαδιαία ομιλία στα γραφεία του Πυρήνα μας. Σε μία αναδρομή στα γεγονότα της εβδομάδας που πέρασε, αναφερθήκαμε στην απόρριψη από το συμβούλιο εφετών της αίτησης εξαιρέσεως για μεροληψία των δύο ανακριτριών που συμμετέχουν, σαν καλά ρομποτάκια, στην πολιτική δίωξη εναντίον του Αρχηγού και του Κινήματος μας. Στην συνέχεια κάναμε αναφορά στα παραμύθια της κυβέρνησης Σαμαρά περί δήθεν ανάπτυξης, πρωτογενούς πλεονάσματος και άλλων τέτοιων γελοιοτήτων που το κλεπτοκρατικό τόξο προσπαθεί να παρουσιάσει ως αλήθειες στον λαό μας.
Ειδικότερα αναφερθήκαμε σε δύο χαρακτηριστικά "αναπτυξιακά" γεγονότα, την πρόσφατη έκθεση της ΕΛ.ΣΤΑΤ για την ανεργία η οποία σκαρφάλωσε στο 28% κάνοντας νέο ρεκόρ, αλλά και στο επικείμενο λουκέτο της ιστορικής Χαλυβουργικής η οποία, μετά την εφαρμογή των αναπτυξιακών μοντέλων της κυβέρνησης, ετοιμάζεται να θέσει σε διαθεσιμότητα τους εργάτες της.
Στην συνέχεια της ομιλίας μας ενημερώσαμε τους παριστάμενους για θέματα τοπικής επικαιρότητας του νησιού. Στο τέλος της ομιλίας έγινε αναφορά στην Ανακήρυξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου και στα πιο σημαντικά ιστορικά γεγονότα που οδήγησαν σε αυτήν. Οι αδελφοί μας στην σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο θα είναι πάντα στον νού και στην καρδιά μας.

Στο τέλος της εκδήλωσης ψάλαμε υπερήφανα τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.
Πυρήνας Κέρκυρας
Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη - Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 - 21.00 



Παρουσία της Τ.Ο. Λαμίας στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Σήμερα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, γίναμε για άλλη μια φορά μάρτυρες  μιας θεατρικής παράστασης παλαιοκομματικού τύπου, ο μόνος σκοπός της οποίας ήταν η προβολή όλων εκείνων των κομματικών στελεχών, τα οποία έχοντας αποποιηθεί των ευθυνών τους, εμφανίζονται στο προσκήνιο με μοναδικό σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου των αγροτών ενόψει των περιφερειακών-δημοτικών εκλογών. Υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι, υποψήφιοι περιφερειάρχες αναλώθηκαν για μια ακόμα φορά όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, σε απλές διαπιστώσεις κι ευχολόγια, χωρίς να ακουμπήσουν τη ρίζα του προβλήματος. Εξαίρεση αποτέλεσε η τοποθέτηση του γραμματέα της Τ.Ο. Λαμίας και συναγωνιστή Α.Γκλέτσου, ο οποίος με μια λιτή αλλά ουσιώδη τοποθέτηση, αποτύπωσε το πρόγραμμα και τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για το αγροτικό ζήτημα.   Ένα ζήτημα, η επίλυση του οποίου, είναι μείζονος σημασίας για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.   
  • Διαγραφή των αγροτικών χρεών.
  • Προμήθεια πετρελαίου, ρεύματος και νερού στη χαμηλότερη δυνατή τιμή, κάτω από κρατικό έλεγχο.
  • Ο ΕΛΓΑ να αποζημιώνει άμεσα και στο ακέραιο την παραγωγή.
  • Να παρθούν πίσω τα φοροεισπρακτικά μέτρα.
  • Να δημιουργηθούν κρατικές εταιρείες για λιπάσματα, φυτοφάρμακα , ζωοτροφές και σπόρους, για την απεξάρτηση από τους ξένους κολοσσούς και τους ντόπιους μεσάζοντες.
  • Να υπάρξει αστυνόμευση λόγω  των κλοπών και των λεηλασιών σε περιουσίες αγροτών, οι οποίοι δεν έχουν την ευχέρεια να αποκαταστήσουν τις ζημιές
ΛΑΜΙΑ:
Πλατεία Πάρκου & Κολοκοτρώνη
Τετάρτη-Παρασκευή 19:00-21:00