Πρέπει να πόνεσε πολύ η αποδοχή της Χρυσής Αυγής από τους Κεφαλονίτες


του Ηλία Παναγιώταρου, υποψηφίου Περιφερειάρχη με την "Ελληνική Αυγή για την Αττική"
Μετά την άκρως επιτυχημένη διανομή 40 τόνων εμφιαλωμένου νερού και την θριαμβευτική υποδοχή του κλιμακίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Κεφαλονιά και αφού δεν υπήρξε ούτε μία φωνή αντίδρασης στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κάτι φουκαράδες της «Κίνησης απελάστε τον ρατσισμό» εξέδωσαν μία ανακοίνωση στην οποία λένε ότι οι κάτοικοι μας αποδοκίμασαν!
Τα μόνα ντοκουμέντα αποδοκιμασιών ήταν αυτά στον Σαμαρά, Δένδια, Τσίπρα (που συνοδευόταν ...

από μια κυρία στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ) της οποίας η «υπερεπώνυμη τσάντα» κόστιζε όσο 30 παλέτες με εμφιαλωμένο νερό.
Όσο για τον Κουτσούμπα του ΚΚΕ, τρόφιμα είχαν (;) στείλει μόνο στους λαθρομετανάστες της Μανωλάδας. Στην Κεφαλονιά έστειλαν… την «συμπαράστασή» τους. «Συμπαράσταση» αρκετή για να εξαλειφθούν τα προβλήματα των Κεφαλονιτών, όπως στέγη, τροφή, νερό, ρουχισμός, είδη πρώτης ανάγκης.
Πρέπει να πόνεσε πολύ σύντροφοι και θα πονέσει περισσότερο τις επόμενες μέρες που θα καταφθάσουν επιπλέον τόνοι τροφίμων, ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης στους συμπολίτες μας στην Κεφαλονιά, ανεξαρτήτως πολιτικών κομματικών πεποιθήσεων.
Γι’ αυτό κρατήστε για τους εαυτούς σας τις γελοιογραφίες όπως αυτή που δημοσιεύεται σήμερα στην «εφημερίδα» ΠΟΝΤΙΚΙ του γνωστού «δημοσιογράφου» Δελατόλα (του έλα Ελένη, θαλασσοδάνεια) και αφήστε σε εμάς την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια.

Περαστικά σας!