Ένα γεγονός που πέρασε στα ψιλά: Αυτός είναι ο στρατιώτης που ξυλοκοπήθηκε στο Μοναστηράκι από τους αναρχοαριστερούς, επειδή δεν τους άρεσε το.... κούρεμα του!


Ένα πραγματικά απίστευτο κοινωνικό γεγονός έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο κατά την διάρκεια του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας. Ο αδειούχος στρατιώτης που...

υπηρετούσε στην 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών έτυχε να είναι για έναν περίπατο στο Μοναστηράκι. Μη γνωρίζοντας ο νεαρός πως το κούρεμα έχει «ποινικοποιηθεί» από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους ξυλοκοπήθηκε με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί επί 4 ημέρες στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Α: «Είναι φανταράκι. Σειρά και φίλος του γιου μου. Βρέθηκε στο Σύνταγμα κουρεμένος και με στρατιωτικό σακίδιο κατά λάθος τη μέρα που γινόταν το αντιφασιστικό συλλαλητήριο. Και κάποιοι "Δημοκράτες" αποφάσισαν ότι είχε φάτσα που δεν τους άρεσε.Και τους φώναζε ότι είναι φαντάρος… Έκατσε 5 ήμερες στο 401 με σπασμένη μούρη και δεν κινήθηκε φύλο στα μίντια ή στα κατά τα άλλα ευαίσθητα δημοκρατικά κόμματα…».

defencenews.gr