Μ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ (THE VOICE OF AMERICA): ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ένα εμπαθέστατο άρθρο στη φυλλάδα του Big Boss, με τίτλο  «Να θωρακίσουμε τη Δημοκρατία», έγραψε χθες ο ανταποκριτής του mega-λου καναλιού στην Αμερική (ο αποκαλούμενος και «The Voice of America»), με θέμα τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.
Ο μέγας αυτός… δημοκράτης, ζητά κατ’ αρχάς με κυνισμό πιστολά του Τέξας, να ασκηθούν διώξεις και για την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής. Βεβαίως, κάτι τέτοιο συμβαίνει στην πραγματικότητα,...

 αλλά οι καθεστωτικοί το επενδύουν με τον μανδύα του νόμου. Ο Ιγνατίου ζητά να γίνει και επισήμως και χωρίς περιττά προσχήματα:
«Ταυτόχρονα αποδεικνύουν ότι τα ηγετικά της στελέχη διώκονται για την εγκληματική τους δράση και όχι για τις αρρωστημένες ιδέες τους, που είναι ανάθεμα για τη Δημοκρατία. Κανονικά, η δίωξη πρέπει να αφορούσε και την ιδεολογία τους».
Εν συνεχεία, αποκαλύπτει ότι σε ανύποπτο χρόνο (από το 2000) «κάποιοι» (στους οποίους βάνει και τον εαυτό του μέσα, μιλώντας σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο) είχαν προειδοποιήσει εγκαίρως για να ληφθούν μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν εισακούστηκαν: 
«Έχω τοποθετηθεί επανειλημμένα για την ανάγκη εξάρθρωσης της οργάνωσης και σε ανύποπτο χρόνο είχαμε προειδοποιήσει για το γεγονός ότι οι διάφορες κυβερνήσεις, από το 2000 μέχρι πριν από λίγους μήνες, έπρεπε να αντιμετωπίσουν αποφασιστικά το φαινόμενο. Δεν εισακουστήκαμε, διότι οι πολιτικές δυνάμεις που κυβέρνησαν τον τόπο τα τελευταία 14 χρόνια είχαν εντάξει τη ναζιστική οργάνωση στους κομματικούς σχεδιασμούς τους για να εκφοβί­ζουν τους ψηφοφόρους-πελάτες. Δεν σχεδίασαν σωστά και δεν προέβλεψαν, όταν ξεκίνησε η κρίση, ότι η οργάνωση του Μιχαλολιάκου θα μάζευε τους δυσαρεστημένους».
Ποιοι είναι αυτοί οι «κάποιοι» που είχαν προειδοποιήσει αλλά δεν εισακούστηκαν; Προφανώς, οι φίλοι του οι Αμερικανοί…
Έπειτα, η φωνή της Αμερικής εκφράζει ανησυχία γιατί παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις και τον προπαγανδιστικό βομβαρδισμό, η Χρυσή Αυγή δεν πέφτει:
«Αυτό που πρέπει να μας ανησυχεί είναι ότι παρατηρήθηκε αύξηση των ποσοστών της Χ.Α. στις εκλογές, ενώ στις δημοσκοπήσεις η δύναμή της δεν μειώνεται και δεν δείχνει να επηρεάζεται από τις συλλήψεις».
Τέλος, ο σκληρός καουμπόης, αμφισβητεί εντόνως τη γνωστή ρήση που παπαγαλίζουν οι ντόπιοι… δημοκράταροι, πως «η δημοκρατία δεν τιμωρεί». Να τιμωρήσει και να παρατιμωρήσει πρέπει στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, λέει η φωνή της Αμερικής:  
«Κάποιοι λένε πως η Δημοκρατία δεν τιμωρεί. Ότι δέχεται όλες τις ιδέες, ακόμα και τις επικίνδυνες. Δεν υπάρχει καμία λογική στην παραπάνω θέση. Η Δημοκρατία πρέπει να θωρακίζεται και να προστατεύεται, ιδιαίτερα από τέτοια φαινόμενα, όπως η ναζιστική Χ.Α.».
Φανταστείτε το μένος που υπάρχει στην αμερικάνικη (αμερικανοσιωνιστική) ελίτ, για να γράφει με τόσο μίσος η… φωνή τους!