Συνελήφθη Αλβανός δολοφόνος που ομολογεί συνεργασία με τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» - Στην κατοχή του πυροκροτητές και ολόκληρο οπλοστάσιο - Τα ΜΜΕ σιωπούν... Γιατί άραγε; - ΒΙΝΤΕΟ



Βίντεο με το οπλοστάσιο του άκρως επικίνδυνου πληρωμένου δολοφόνου από την Αλβανία έδωσε στην δημοσιότητα η Αλβανική αστυνομία.
Ο Julian Sinanaj έχει ομολογήσει 7 φόνους στην Ελλάδα και πληθώρα βομβιστικών επιθέσεων για τις οποίες είχαν αναλάβει ευθύνη γνωστές τρομοκρατικές οργανώσεις, ενώ ελέγχεται για δύο ...

δολοφονίες και βομβιστικές επιθέσεις στην Αλβανία.
Το οπλοστάσιο που βρέθηκε στην κατοχή του θα έπρεπε να έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές αφού περιλαμβάνει μέχρι και C4 με τηλεχειριζόμενους πυροκροτητές. Υλικό που δεν θα μπορούσε να έχει ένας "ιδεολόγος" του αντάρτικου πόλης.

Αλβανικό μέσο χθες αργά το βράδυ μετέδωσε την… πληροφορία ότι οι δολοφονίες στις οποίες έχει εμπλακεί στην Ελλάδα είναι ακόμα περισσότερες. Συνεχίζει να προκαλεί τεράστια εντύπωση η περίεργη σιωπή των Ελληνικών ΜΜ”Ε”, αλλά και της επίσημης πολιτείας, που λίγες ημέρες πριν έδωσε πακτωλό χρημάτων ως επικήρυξη τρομοκρατών.

Φοβούνται κάποιοι τον Sinanaj;