Η χούντα Σαμαρά στερεί το δικαίωμα ψήφου στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και απελευθερώνει τρομοκράτες!


Η σημερινή διαφυγή του δολοφόνου - τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού, για την οποία φέρει ακέραια ευθύνη η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου και οι τραγικοί Δένδιας και Αθανασίου, ξεφτίλισε για πολλοστή φορά το κράτος της "ευνομίας παντού".
Την ίδια ώρα που καταδικασμένοι για δολοφονικές τρομοκρατικές ενέργειες παίρνουν άδειες σαν ...

κύριοι και δεν επιστρέφουν ποτέ στις φυλακές, οι νομίμως εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι δύο βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός στερούνται εντελώς αντισυνταγματικά το δικαίωμα έκφρασης και ψήφου στη Βουλή.
Οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής που παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι στον Κορυδαλλό, διατηρώντας στο ακέραιο τα πολιτικά τους δικαιώματα, παρεμποδίζονται από την Δικαιοσύνη στο να ασκήσουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά τους.
Σε σημαντικές ψηφοφορίες όπως η πρόταση μομφής ή η ψήφιση του προϋπολογισμού, αλλά και σε όλες τις άλλες διαδικασίες νομοθέτησε η παράνομη Βουλή των 297, καθώς δεν επετράπη στους τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής να έλθουν και να ψηφίσουν.
Την ίδια στιγμή το κράτος - οπερέτα του Σαμαρά στέλνει για διακοπές άνευ επιστροφής τους καταδικασθέντες για δολοφονίες και τρομοκρατικές ενέργειες όπως ο Χριστόδουλος Ξηρός, ώστε να συνεχίσουν τον... επαναστατικό τους αγώνα.
Ο ελληνικός λαός απαιτεί την άμεση παραίτηση των ανίκανων κι επικίνδυνων Δένδια και Αθανασίου και να φύγει μια ώρα αρχύτερα η προδοτική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει αφήσει μέχρι τώρα ελεύθερους συνολικά 30 τρομοκράτες!