Η δημοσκόπηση Πανά που προκάλεσε εγκεφαλικά στην πιάτσα Συγγρού


Ακόμα δεν έχουν συνέλθει τα παπαγαλάκια του Μαξίμου από την έγκυρη πολιτική εκτίμηση του καθηγητή Πανά που αποτυπώνει την πλήρη κατάρρευση της ψοφοδεξιάς.
Ο κ. Πανάς αναλύοντας τα στοιχεία που προκύπτουν από το ευρωβαρόμετρο αποκάλυψε ότι τα ...

δημοσκοπικά στοιχεία της ΝΔ δεν ξεπερνούν τις 13 μονάδες, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνει με άνεση την πρωτιά με ποσοστά τουλάχιστον 20%. Ωστόσο η "ρουκέτα" του καθηγητή αφορούσε τη Χρυσή Αυγή, αφού όπως εκτιμά έχει ξεπεράσει την διαλυμένη ΝΔ και βρίσκεται στη δεύτερη θέση με τουλάχιστον 14 ποσοστιαίες μονάδες!

Σημαντικά είναι και άλλα ευρήματα της έρευνας όπως η άποψη για την πορεία της χώρας όπου η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών σε ποσοστό 81% πιστεύει πως τα πράγματα κινούνται προς την λάθος κατεύθυνση.

Ακόμη, είναι ενδεικτική η έλλειψη εμπιστοσύνης των πολιτών στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Το 84% των πολιτών δεν πιστεύει τα ψέμματα των καναλιών, ενώ το 74% δεν δίνει σημασία στα παραμύθια των φυλλάδων των νταβατζήδων.

Επιπλέον, η καταρρέουσα μνημονιακή συγκυβέρνηση δεν διαθέτει ψήγμα λαϊκής στήριξης, καθώς το 87% των Ελλήνων δεν τους εμπιστεύεται!

Τέλος, το 75% των πολιτών πιστεύει πως δεν υπάρχει δημοκρατία στην χώρα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όλα τα παραπάνω συνηγορούν στην εικόνα που αντικατοπτρίζεται ξεκάθαρα στην ελληνική κοινωνία πως το μνημονιακό αντισυνταγματικό τόξο μετρά μέρες και σύντομα θα ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Όσον αφορά τον πυρήνα της ιδεολογίας των κομμάτων που απαρτίζουν την τωρινή συγκυβέρνηση (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ), όσο και την επόμενη (ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ), δηλαδή την παγκοσμιοποίηση, ο κόσμος δείχνει φανερά τις προθέσεις του, απορρίπτοντας την σε ποσοστό 69%. Δεδομένου ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο εν Ελλάδι κόμμα που μάχεται εναντίον της παγκοσμιοποίησης, αυτή η συγκεκριμένη κάρτα δείχνει και το ποσοστό της αποδοχής των θέσεων της Χρυσής Αυγής στην κοινωνία, ασχέτως με την τελική ψήφο, που καλώς ή κακώς εξαρτάται και από την χειραγώγηση των ΜΜΕ και από πολλούς άλλους παράγοντες.