Εφημερίδα "Ακρόπολις": Ο απερχόμενος δήμαρχος απαγόρευσε στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μπουν στο λιμάνι


Σε σημερινό της ρεπορτάζ η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" κατακεραυνώνει τον δήμαρχο Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκο για τη στάση του να μην καλέσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην τελετή του αγιασμού των υδάτων.
"Αντιπροσωπεία από την Τοπική Οργάνωση Πειραιά της Χρυσής Αυγής, παρουσία των ...

βουλευτών Νίκου Κούζηλου και Ηλία Κασιδιάρη παρακολούθησε χθες το πρωί την τελετή του αγιασμού των υδάτων στον Πειραιά. Ακολουθώντας την πάγια τακτική του κόμματός τους δεν ανέβηκαν στην εξέδρα των "επισήμων" αλλά παρακολούθησαν την τελετή μαζί με τον κόσμο. Οι βουλευτές έτυχαν θερμής υποδοχής από τον κόσμο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι καθ΄ όλη την διάρκεια της τελετής παρακολουθούνταν από τις ειδικές Δυνάμεις του Λιμενικού! Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε σχετικά: "Η μνημονιακή κυβέρνηση έχει ξεπουλήσει τα πάντα σε ξένους τοκογλύφους, εργολάβους, νταβατζήδες, καναλάρχες και λαθρομετανάστες. Η Θεία φώτιση και ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής θα φέρουν ένα καλύτερο μέλλον για τους Έλληνες".
Συνεργάτες του απερχόμενου δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου διέρρεαν ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο χώρο των επισήμων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, προφανώς για να δείξει ο δήμαρχος αρεστός προς το γενικότερο κλίμα εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Προφανώς δεν γνώριζε ότι ακόμη και προσκλήσεις αν τους είχε δώσει, πως η πάγια τακτική τους είναι να μη πηγαίνουν στις εξέδρες των επισήμων.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε επίσης το γεγονός ότι μπροστά από την εξέδρα των επισήμων βρισκόντουσαν περισσότερα από 30 ομοφυλόφιλα ζευγάρια και ερωτοτροπούσαν αναμεταξύ τους. Όπως οι ίδιοι είπαν είχαν προσκληθεί από την δημοτική αρχή της πόλης δια μέσου της κοινότητας ομοφυλοφίλων, της οποίας είναι μέλη.
Πριν από μερικές εβδομάδες ο απερχόμενος δήμαρχος είχε επιτρέψει σε δεκάδες μουσουλμάνους να κατακλύσουν πλατείες και δρόμους του Πειραιά και να αυτομαστιγώνονται, επειδή το επιτάσσει το έθιμό τους. Τώρα σειρά είχαν οι ομοφυλόφιλοι. Υπομονή μέχρι τον Μάιο".
Παράλληλα, η εφημερίδα "Ακρόπολις" έγραψε για την συμμετοχή του Συναγωνιστή Ηλιόπουλου στο έθιμο, ο οποίος έπεσε για τον σταυρό στην Ραφήνα.