ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ “ΜΑΓΑΖΑΚΙ” ΜΑΣ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
“180 μοίρες στροφή έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Aν ο ΣΥΡΙΖΑ ή το κάθε κόμμα αντιλαμβάνεται αυτό που αντιλαμβανόμαστε εμείς ως μείζον συμφέρον της χώρας, που είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε δεν υπάρχει θέμα. Μπορούμε όλοι να συνεργαστούμε”.
Τάδε έφη ο πολύς και υπερόπτης υπουργός Υγείας κύριος Άδωνης Γεωργιάδης. Ο λαοφιλής ...

υπουργός που όταν επισκέπτεται νοσοκομεία, ή κλινικές προκειμένου να συναντήσει εργαζόμενους συνοδεύεται και από μια διμοιρία των ΜΑΤ για προστασία.
Πάντως οι δηλώσεις του, έρχονται για μια ακόμη φορά να επιβεβαιώσουν σχόλια και αναφορές που έχουμε προβάλει κατ επανάληψη μέσω αυτής της ιστοσελίδας και τα οποία καταλήγουν σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα.
Στο ότι η κυβέρνηση της αστικής δημοκρατίας και ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν τις δυο όψεις του αυτού νομίσματος.
Όσο για το σχόλιο του κυρίου Υπουργού ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει 180 μοίρες στροφή, δεν μας εκπλήσσει διόλου, λόγω του ότι αυτό το ιδεολογικό κομφούζιο των συνιστωσών, αυτό το συνονθύλευμα των μεγαλοαστών, καταχραστών, εκδοτών ακάλυπτων επιταγών, παχυλά αμειβόμενων συνδικαλιστών και υπέρμαχων της ακροαριστερής τρομοκρατίας,  δεν κάνει άλλο τι τα τελευταία δυο χρόνια, από συνεχείς αναιρέσεις και αυτοαμφισβητήσεις των λεχθέντων, των δηλωθέντων και των πρακτικών τους.  
Ο κύριος Τσίπρας το πρωί μπορεί να προβαίνει σε λεονταρισμούς δηλώνοντας ότι θα σκίσει δημοσίως τις δανειακές συμβάσεις, το μεσημέρι ότι θα τις επαναδιαπραγματευθεί, το απόγευμα με το καφεδάκι, ότι η Χώρα μας πρέπει να απελευθερωθεί από το άρμα της Ευρωζώνης και να μετατραπεί σε δημοκρατία τύπου Αργεντινής και το βράδυ ότι η θέση της Ελλάδας είναι στην Ευρώπη.
Έτσι λοιπόν αφού απ ότι δείχνουν τα πράγματα και οι καταστάσεις, τα σχόλια και οι αναλύσεις στις επόμενες εκλογές ανατρέπεται ριζικά το παραδοσιακό εκλογικό σκηνικό, αφού παρόλο των βρώμικο πόλεμο και τις χυδαίες σκευωρίες τα Εθνικιστικό Κίνημα ισχυροποιείται, αφού παρά την κατάλυση των θεσμών της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης προκειμένου να φυλακίσουν και άλλα στελέχη του Κινήματος, ο Ελληνικός Λαός πυκνώνει καθημερινά τις τάξεις μας, αφού ο πανικός των ανόμων, δοσίλογων, ανθελλήνων έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο, τι άλλο τους μένει για να αντιμετωπίσουν της Εθνικιστική λαίλαπα που απειλεί να τους σαρώσει πολιτικά;
Η μόνη λύση προκειμένου να συνεχίσουν τον βιοπορισμό τους ως κηφήνες εις βάρος του Ελληνικού Λαού, είναι  το να συνασπιστούν μεταξύ τους παραμερίζοντας τις δήθεν ιδεολογικές και θεωρητικές διαφορές τους, διαγράφοντας με την αναξιοπρέπεια που τους διακρίνει τις μέχρι πρότινος προσβλητικές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς, καθώς και τις ύβρεις  που αντήλλαξαν κατά καιρούς μεταξύ τους, προτάσσοντας το μόνο κοινό τους σημείο που είναι ή ανάγκη παραμονής στην ηγεσία της πολιτικής σκηνής, της εταιρείας Δημοκρατία ΑΕ, υπεράσπισης των προσωπικών και ατομικών τους συμφερόντων.
Πως είναι δυνατόν να αποποιηθούν τον πολιτικό μανδύα και να αφήσουν την Χρυσή Αυγή να τους αποκαθηλώσει από τα βουλευτικά τους έδρανα που όπως προείπαμε, αποτελούν για αυτούς μέσο βιοπορισμού. Πόσοι από αυτούς εισήλθαν στο κοινοβούλιο με ένα κουστούμι και μάλιστα πληρωμένο με 24 άτοκες δόσεις, τοποθετήθηκαν σε επίκαιρες και νευραλγικές κυβερνητικές θέσεις  και δημιούργησαν από τις καταχρήσεις και τους χρηματισμούς μυθώδεις περιουσίες. Πόσοι από αυτούς από αφανείς και ασήμαντοι αφισοκολλητές και ακόλουθοι, βρέθηκαν να διαχειρίζονται εκατομμύρια.
Είναι λοιπόν δυνατόν ποτέ για ιδεολογικούς και θεωρητικούς λόγους, να αφήσουν κάποιους ηλίθιους ρομαντικούς που πιστεύουν στην Πατρίδα και στην Φυλή, που προτάσσουν την Τιμή και την Αξιοπρέπεια, να τους στερήσουν τον λουφέ;
Αφού η ιδέα, η κοινή συνιστώσα όλων τους,  είναι μια και μοναδική, η μάσα και η ρεμούλα.
Έτσι λοιπόν ας ακούσουν το κάλεσμα του Άδωνη και ας συνασπισθούν όλοι μαζί, διεφθαρμένοι πολιτικοί, εγκάθετοι και έμμισθοι μεγαλοδημοσιογράφοι, μεγαλοεργολάβοι κουμπάροι υπουργών και ανώτατων κυβερνητικών υπαλλήλων, δοσίλογοι και ριψάσπιδες. Όλοι μαζί ενάντια στους Έλληνες Εθνικιστικές. Το σκοτάδι ενάντια στο φως που έρχεται. Αλλά πλέον ότι και να κάνουν, το Εθνικιστικό Κίνημα δεν πτοείται και δεν γονατίζει, δεν υποχωρεί και δεν καταθέτει τα όπλα. Ο μόνος που μπορεί να μας στερήσει το σθένος και την αγωνιστικότητα μας, είναι ο Ελληνικός Λαός. Μόνο ο Ελληνικός Λαός μπορεί να μας θέσει στο πολιτικό περιθώριο, αλλά βάσει των γεγονότων και των δημοσκοπήσεων μόνο την υποστήριξη και την συμπαράσταση του επιθυμεί να μας προσφέρει, γιατί έχουμε καταξιωθεί στην συνείδηση του, ως οι μόνοι έντιμοι και αδιάφθοροι που αγωνιζόμαστε για την απελευθέρωση της Πατρίδας και για την αναγέννηση του Ελληνισμού.