Ωμή παρέμβαση των Αμερικανοσιωνιστών του Στέητ Ντιπάρτμεντ κατά της Χρυσής Αυγής


Το γεγονός πως η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα αισχρό προτεκτοράτο, επιβεβαιώνεται από την ετήσια έκθεση του Στέητ Ντιπάρτμεντ για τις θρησκευτικές ελευθερίες. Σ' αυτό το κατάπτυστο κείμενο, οι υπηρέτες του διεθνούς σιωνισμού και δολοφόνοι των Λαών, επιχειρούν ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας, ...
 
στρεφόμενοι κατά της πολιτικής δύναμης η οποία δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους, κατά δηλαδή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Τους διεθνείς γκάνγκστερς φαίνεται πως απασχολεί ιδιαιτέρως η διεθνής εικόνα της Ελλάδος. Φαίνεται και δεν ισχύει στην πραγματικότητα, διότι κανείς δεν είναι τόσο αφελής ώστε να θεωρεί πως πήρε τους αξιωματούχους των ΗΠΑ ο πόνος για την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό. Στην έκθεση λοιπόν, οι συνοδοιπόροι των ισλαμιστών εγκληματιών που σφάζουν συλλήβδην τους χριστιανούς της Συρίας, χαρακτηρίζουν τη Χρυσή Αυγή ανοικτά αντισημιτική και ξενοφοβική πολιτική παράταξη, που με τη στάση της δίνει ευκαιρία για κατασυκοφάντηση της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο!
Τούτη είναι η μετάφραση τμήματος της έκθεσης από την αγγλική στην ελληνική. Η πολιτική απόδοση του κειμένου όμως, έχει ως εξής: η Χρυσή Αυγή δεν αποτελεί την 5η φάλαγγα των Αμερικανοσιωνιστών στην ελληνική πολιτική σκηνή και αρνείται να συμβιβαστεί με τις απαιτήσεις του διεθνούς σιωνισμού! Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως ο αντισημιτισμός στην Ελλάδα έχει σημειώσει άνοδο από τότε που η Χρυσή Αυγή εισήλθε στη Βουλή, αλλά πουθενά βεβαίως δεν γίνεται μνεία στην στυγνή επέμβαση των εβραϊκών λόμπι στην πολιτική ζωή της χώρας μας, με τη θρασεία απαίτηση προς την κυβέρνηση των ανδρείκελων των Αθηνών να εξαλείψουν τη Χρυσή Αυγή! Κατ' αυτό τον τρόπο, οι καθηγητές του ψεύδους και της διαστρέβλωσης μετατρέπουν τον οξύ ανθελληνισμό των εβραίων σε δήθεν αντισημιτισμό των Ελλήνων!
Πέρα από την υιοθέτηση των παραμυθιών της ελληνόφωνης αμερικανοσιωνιστικής αριστεράς περί επιθέσεων σε μουσουλμάνους μετανάστες(καμία αναφορά σε Έλληνες δολοφονημένους από μουσουλμάνους λαθροεισβολείς), η έκθεση ποιεί ιδιαίτερη μνεία στον προφυλακισμένο Αρχηγό του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, Ν. Γ. Μιχαλολιάκο, ο οποίος όπως γράφουν «έχει αρνηθεί δημοσίως και επανειλημμένως το γεγονός ότι συνέβη το Ολοκαύτωμα, ενώ συχνά στο παρελθόν σε δημόσιες εκδηλώσεις χαιρετούσε ναζιστικά τους οπαδούς του». Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τις θρησκευτικές ελευθερίες είναι ζήτημα το οποίο θα έπρεπε να απασχολήσει εκείνους οι οποίοι επιμένουν να τηρούν επιφυλακτική έναντι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στάση. Η έκθεση άλλωστε δεν αφιερώνει ούτε γραμμή για να περιγράψει τις βεβηλώσεις χριστιανικών ναών ανά την ελληνική επικράτεια, ή τις προσβολές των κομμάτων της αντεθνικής αριστεράς του θρησκευτικού αισθήματος της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.
Αντίθετα, οι αμερικανοσιωνιστές και τα εγχώρια χρηματοδοτούμενα ανδρείκελά τους σε όλα τα κόμματα και τις ΜΚΟ φέρεται να ενοχλήθηκαν ιδιαιτέρως από την ανάγνωση τμήματος των «πρωτοκόλλων των σοφών της Σιών», από τον συναγωνιστή Κασιδιάρη μέσα στη Βουλή! Μάλιστα η κατάπτυστη έκθεση επικρίνει το γεγονός της εφαρμογής του νόμου περί βλασφημίας στην περίπτωση του αριστεριστή που εξύβριζε τον Γέροντα Παίσιο αλλά και για την αντιχριστιανική παράσταση «Κόρπους Κρίστι», στην οποία η έκθεση αναφέρει πως σημείωσαν επεισόδια οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Στην έκθεση ραγιαδισμού (περί αυτού πρόκειται στην πραγματικότητα), επισημαίνεται πως η Χούντα του Μνημονίου συμμορφώθηκε στις «συστάσεις» των αμερικανοσιωνιστών, εντούτοις απαιτείται από εκείνη η λήψη σκληρότερων μέτρων κατά της Χρυσής Αυγής. Τα μέτρα αυτά τα βιώνουμε από το τέλος Σεπτέμβρη και μέχρι σήμερα, με τις αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις του Αρχηγού, βουλευτών και στελεχών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Στον επίλογο, αποκαλύπτεται πως «ο αμερικανός πρέσβης και άλλοι αμερικανοί αξιωματούχοι συναντήθηκαν με Έλληνες ομολόγους τους και ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση να μιλήσει με ισχυρό τρόπο εναντίον της Χρυσής Αυγής και των αντισημιτικών πράξεών της». Και η κυβέρνηση «μίλησε» και είδε ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός τον τρόπο με τον οποίο το έπραξε.
Συμπερασματικά, είναι ανεπίτρεπτο για κράτος το οποίο θέλει να ισχυρίζεται πως είναι ανεξάρτητο και κυρίαρχο, να ανέχεται την συγκεκριμένη έκθεση δήθεν για τις θρησκευτικές ελευθερίες στην Ελλάδα, πόσο μάλλον να προχωρά σε πρωτόγνωρες παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις εις βάρος του Αρχηγού, βουλευτών και μελών νομίμου πολιτικού κόμματος το οποίο υποστηρίζουν πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες. Καθίσταται σαφές πως οι ψευδοθρησκευτικές ελευθερίες τις οποίες επικαλούνται οι αμερικανοσιωνιστές δεν είναι παρά ο μανδύας για τον επιβεβλημένο από ξένα κέντρα περιορισμό των συνταγματικά κατοχυρωμένων πολιτικών ελευθεριών του Ελληνικού Λαού. Από πολιτικής απόψεως δε, η αμερικανοσιωνιστική λάσπη αποδεικνύει πως η Χρυσή Αυγή κάνει το καθήκον της, δρώντας με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Λαού μας.
Δεν θα περάσουν! Χρυσή Αυγή για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!