Άγριο κράξιμο σε βουλευτές της επόμενης συγκυβέρνησης (ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ) σε συγκέντρωση ιδιοκτητών ακινήτων


Την ατυχή έμπνευση να παρευρεθούν σε συγκέντρωση ιδιοκτητών ακινήτων είχαν ο βουλευτής της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος, και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου.
Η συγκυβέρνηση του μνημονίου έχει φέρει τους ιδιοκτήτες ακινήτων σε απελπισία, επιβάλλοντας πολλαπλά επίπεδα φόρων στην ιδιοκτησία που κάποιοι αγωνίστηκαν μια ολόκληρη ζωή για να ...

φτιάξουν. Άνθρωποι που επένδυσαν τις αποταμιεύσεις μίας ολόκληρης ζωής, βρέθηκαν να μην μπορούν να πληρώσουν τα αλλεπάλληλα χαράτσια, ενώ ενδεικτική της καταστάσεως είναι ότι το 40% των ιδιοκτητών αν είχαν τη δυνατότητα θα εκχωρούσαν ακίνητα στο Δημόσιο στην αντικειμενική τους αξία για την πληρωμή τρεχουσών και μελλοντικών υποχρεώσεων.
Σε αυτό το κοινό πήγαν να μιλήσουν οι βουλευτές της μέλλουσας συγκυβέρνησης (ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ). Ο μεν Ντινόπουλος δεν μπόρεσε να μείνει στο βήμα πάνω από 5 λεπτά, αφού αποδοκιμάστηκε εντόνως, με αποκορύφωμα την στιγμή που είπε ότι δήθεν ο «πρωθυπουργός συμπάσχει», όπου η μήνη των συγκεντρωμένων ήταν έκδηλη, οπότε και αντελήφθη ο βουλευτής ότι η παρουσία του είναι ανεπιθύμητη και απεχώρησε.
Θα περίμενε κανείς ότι η κατάσταση θα ήταν έστω και ελάχιστα καλύτερη για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, όμως ο Ελληνικός Λαός δεν τρώει κουτόχορτο και έχει αντιληφθεί την μέλλουσα συγκυβέρνηση του μνημονίου. Όλα ξεκίνησαν ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πληγεί από την κρίση. Οι ιδιοκτήτες σκεπτόμενοι τα διάφορα golden boys του ΣΥΡΙΖΑ με τα εκατομμύρια και τις επενδύσεις στους διεθνείς τοκογλύφους, αντέδρασαν οδηγώντας την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε αποχώρηση.
Τα παραπάνω είναι ενδεικτικά τόσο της μοίρας που επιφυλάσσει ο κόσμος στην ΝΔ σε αυτές τις εκλογές, όσο και της μοίρας που επιφυλάσσει ο κόσμος στον ΣΥΡΙΖΑ όταν θα επέλθει η μετεκλογική συνεργασία με την ΝΔ, για την οποία ήδη προετοιμάζεται ο Τσίπρας βάζοντας «νερό στο κρασί» του ΣΥΡΙΖΑ.