Ηλίας Παναγιώταρος: Ψάχνουν αφορμή για να μας προφυλακίσουν!


Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα "Στόχος".
Λίγες ώρες μετά τις νέες προφυλακίσεις ακόμα τριών βουλευτές της Χρυσής Αυγής ο "Στόχος" μίλησε με τον βουλευτή της Β΄ Αθηνών, τον Ηλία Παναγιώταρο που περιμένει την σειρά του, μαζί με τον Κασιδιάρη και τον Μίχο, όπως χαρακτηριστικά είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ...

διευθύντρια του "Στόχου", Δήμητρα Μυλωνά.
- Είχαμε νέες προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Τις περιμένατε;
Τις περιμέναμε. Και αν υπήρχε κάποιος ενδοιασμός με το που βγήκε ο Γερμενής και μας είπε τι ακριβώς ρωτούσαν οι ανακρίτριες, καταλάβαμε ότι επρόκειτο περί πολιτικής ανακρίσεως. Ουδεμία ερώτηση για τα υποτιθέμενα εγκλήματα. Και καταλάβαμε ότι η απόφαση ήταν προειλημμένη και με εντολές τον πολύ άνωθεν. Και ο νοών νοείτω...
Οι τρεις που προφυλακίστηκαν, δεν προφυλακίστηκαν, επειδή ήταν ύποπτοι φυγής, αλλά για τέλεση νέων αδικημάτων. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο αδίκημα. Το κατηγορητήριο είναι αστείο. Και πρωτοετής της νομικής που το βλέπει, γελάει. Κάποιος, κάποτε, είπε ότι ο τάδε βουλευτής έκανε κάτι, κλπ. Αν αυτό τώρα είναι κατηγορητήριο με βάση το οποίο μπαίνει στη φυλακή βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, καταλαβαίνετε τον τρόπο του συστήματος για την Χρυσή Αυγή, την κατάντια κάποιων δικαστικών λειτουργών. Και επί της ουσίας ποινικοποιούν το πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Αυτά τα οποία είπαμε προεκλογικά αρέσουν σε 700 χιλιάδες Έλληνες και από ότι δείχνουν τώρα οι δημοσκοπήσεις, αρέσουν και σε πάνω από 1 εκατομμύριο συμπολίτες μας.
Αν αυτό δεν είναι χούντα, δεν είναι καθεστώς, δεν είναι πραξικόπημα, δεν είναι δημοκρατία της μπανανίας, τότε τι είναι; Επίσης, για να καταλάβετε το ποσο στυγνοί είναι, δεν έλαβαν υπόψιν τους - εκτός από το γεγονός ότι δεν είναι ύποπτοι φυγής - πως π.χ. ο Ηλιόπουλος έχει ένα νεογέννητο παιδάκι, μια κορούλα 12 ημερών και θα στερούσαν για χάρη των πολιτικών σκοπιμοτήτων και της εμπάθειας, την δυνατότητα από τον συναγωνιστή για 4, 5, 6, όσους μήνες θέλουν, να βλέπει την κόρη του μεγαλώνει και να την χαίρεται.
- Βγάλατε αμέσως μετά τις προφυλακίσεις κάποια στοιχεία και ζητάτε ουσιαστικά την εξαίρεση της ανακρίτριας Κλάπα.
Ναι, και θα γίνει κι επίσημα αίτηση για την εξαίρεση της. Υπάρχουν και άλλα στοιχεία που δείχνουν ότι η κα Κλάπα έχει άμεση σχέση με την ΔΗΜΑΡ και η ίδια και ειδικότερα ο σύζυγος, όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε και ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, η ανακρίτρια Κλάπα Ιωάννα είναι σύζυγος του Κλάπα Παναγιώτη ιδρυτικού στελέχους της ΔΗΜΑΡ,  στενού συνεργάτη του Κουβέλη και την συγκεκριμένη έρευνα στο Εφετείο Αθηνών αμέσως μόλις το συγκεκριμένο κόμμα ανέλαβε την διοίκηση του υπουργείου Δικαιοσύνης το καλοκαίρι του 2012.
Και ζητήσαμε να τοποθετηθεί ο υπουργός Δικαιοσύνης. Φυσικά οι απαντήσεις που δόθηκαν από τον κ. Αθανασίου και την ΔΗΜΑΡ, που περί άλλων τυρβάζουν, εμμέσως το δέχονται και οι ίδιοι. Εξάλλου δεν είπαμε κανένα ψέμα. Είναι μια αμιγώς πολιτική σκευωρία η υπόθεση και τίποτα άλλο.
- Πριν λίγες μέρες δώσατε συνέντευξη Τύπου με καλεσμένο τον Άγγλο ευρωβουλευτή Γκρίφιν και ανακοινώσατε ότι θα προσφύγετε και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο. Ποια ήταν η άποψη του Γκρίφιν για την υπόθεση; Ποιο ήταν το συμπέρασμα του;
Όντως θα προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο και φυσικά θα γίνουν και άλλες ενέργειες. Επειδή υπήρξε μια πολύ καλή ενημέρωση εκ μέρους μας στον ευρωβουλευτή κ. Γκρίφιν, ο άνθρωπος σήκωσε τα χέρια ψηλά! Υπάρχουν διώξεις σε όλους τους Εθνικιστές σε όλη την Ευρώπη, αλλά σε αυτό το σημείο δεν έχουν υπάρξει πουθενά και ούτε πρόκειται να υπάρξουν. Και για τον Ευρωβουλευτή ήταν κάτι πρωτοφανές. Είδε τα στοιχεία που του δείξαμε, δεν του είπαμε ψέματα και έμεινε αποσβολωμένος!
- Αυτή τη στιγμή με 6 βουλευτές της Χρυσής Αυγής πολιτικούς κρατούμενους πώς συνεχίζει το κόμμα; Ποια είναι τα σχέδια;
Στην ουσία 6 είναι προφυλακισμένοι και 3 ακόμα είναι όμηροι. Εγώ, ο Κασιδιάρης και ο Μίχος είμαστε έξω υπό όρους. Το πιο πιθανό είναι να βρουν μια αφορμή ανούσια, γελοία κλπ για να μας προφυλακίσουν, γιατί τους ενοχλούμε. Ενοχλεί η παρουσία των Χρυσαυγιτών βουλευτών εντός κοινοβουλίου.
- Με αυτό το κλίμα τρομοκρατίας που δείχνει να εντείνεται, ο κόσμος πως αντιδρά;  Έχει φοβηθεί ή έχει εξοργιστεί;
Σαφέστατα και έχει εξοργιστεί ακόμα περισσότερο. Έχει πεισμώσει θα έλεγα, γιατί είναι ηλίου φαεινότερο τι προσπαθούν να κάνουν με τέτοιες στημένες υποθέσεις και διώξεις.
- Με τα στοιχεία που έχετε δώσει στην δημοσιότητα και τις καταγγελίες που έχετε κάνει,  φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα και στην δικαιοσύνη.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος, η Ελληνική δικαιοσύνη θα πρέπει να είναι το αποκούμπι του Έλληνα και να τον προστατεύει από όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Αντιθέτως βλέπουμε κάποιοι επίορκοι να εκτελούν εντολές άνωθεν, χωρίς να τους νοιάζει τίποτε, χωρίς να τους ενδιαφέρει η λαϊκή βούληση, η λαϊκή κυριαρχία, η ετυμηγορία εν τέλει του Ελληνικού λαού.
- Με 6 βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου προφυλακισμένους, χωρίς να τους δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν σε σημαντικές για τον τόπο ψηφοφορίες, πώς ακριβώς λειτουργεί η βουλή; Μπορούμε να μιλάμε για βουλευτική εκτροπή;
Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση, η μνημονιακή συγκυβέρνηση μπορεί να περάσει κάποιο νόμο με 147 βουλευτές. Διότι λείπουν 6 βουλευτές από την ευρύτερη  αντιπολίτευση. Οπότε, τίθεται η ερώτηση προς τους σκληρούς αντιμνημονιακούς της αριστεράς που ψήφισαν όλες τις παραπομπές των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και όλες τις διώξεις. Πώς αισθάνονται τώρα που οι μνηνονιακοί θα μπορέσουν να περάσουν τα πάσης φύσεως αντιλαϊκά μέτρα με μεγαλύτερη ευκολία; Νάτο το μαξιλάρι, για το οποίο συζητούσαν. Είδαν το δέντρο και δεν είδαν το δάσος. Από πολιτική εμπάθεια και ιδεολογία προς την Χρυσή Αυγή ουσιαστικά έβγαλαν και τα δικά τους μάτια.
- Υπήρξαν όμως και κάποιες μονάδες, ιδεολογικά αντίπαλοι, που αντέδρασαν.
Ναι, είναι όσοι δεν ψήφισαν για τις παραπομπές και την αναστολή της χρηματοδότησης. Είναι κάποιοι άνθρωποι που ενώ μας χωρίζει χάος ιδεολογικό, επειδή έχουν βιώσει στο πετσί τους διώξεις, φυλακίσεις, εξορίες, ξέρουν και δεν ψήφισαν. Θα πρέπει να αναλογιστούν οι σύντροφοι και να αναρωτηθούν γιατί αυτοί δεν ψήφισαν, όπως ο Γλέζος και ο Παναγούλης. Το ίδιο ισχύει εν μέρει και για την ψοφοδεξιά της Νέας Δημοκρατίας. Όπου με μερικές εξαιρέσεις, όλοι οι υπόλοιποι πάνε σαν τα πρόβατα επί σφαγή. Και στις ευρωεκλογές το ποσοστό της θα είναι μετά βίας διψήφιο. Ποντάρουν, υποθετικά, ότι αν δεν είναι η Χρυσή Αυγή στα ψηφοδέλτια θα ψηφίσει ο κόσμος Νέα Δημοκρατία; Τόσο αφελείς είναι;
- Έχει ανοίξει τις τελευταίες μέρες μία συζήτηση, που όλο και εκτείνεται, ότι υπάρχει ενδεχόμενο να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.
Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να μας βγάλουν εκτός εκλογών. Λίγο τους νοιάζει αν θα είμαστε εκτός ή εντός νόμου. Δεν μας θέλουν μέσα στα πόδια τους. Θέλουν να παίρνουν τα μέτρα τους, να κάνουν ότι κάνουν χωρίς την Χρυσή Αυγή να τους χαλάσει τη συνταγή. Όλα αυτά τα είχε προβλέψει εγκαίρως ο Αρχηγός μας, Νίκος Μιχαλολιάκος, καιρό τώρα και σε ομιλίες και σε άρθρα του. Και επιβεβαιώθηκε απόλυτα!
- Σε λίγους μήνες θα έχουμε ευρωεκλογές και δημοτικές εκλογές. Η Χρυσή Αυγή είναι έτοιμη;
Θα υπάρχει πάνω στον πάγκο των εκλογικών κέντρων ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής με Χρυσαυγίτες υποψηφίους. Οπότε θα δοθεί στους Έλληνες πολίτες η ευκαιρία να συμφωνήσουν ή να διαφωνήσουν με όλες αυτές τις παρανοϊκές ενέργειες, οι οποίες γίνονται εις βάρος της Χρυσής Αυγής.
- Ποιο είναι το μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε σε όσους επιμένουν να σας στηρίζουν, παρά τον πόλεμο που δέχεστε;
Από την στιγμή που ο Αρχηγός και οι προφυλακισμένοι βουλευτές μας έχουν ηθικό ακμαιότατο και υψηλότατο φρόνημα, το ίδιο απαιτούμε και από τους Έλληνες πολίτες, όλους αυτούς που στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή και αισθάνονται ότι είμαστε η τελευταία ελπίδα για αυτό τον τόπο. ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!