"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ" - Εθνικιστικός σεισμός στην Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες Έλληνες στην παρουσίαση των αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων της Νίκης


Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και με την συμμετοχή χιλιάδων Ελλήνων πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης η παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές: "Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία" και "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη". ...




Σε μια κατάμεστη αίθουσα που αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τους φίλους της Χρυσής Αυγής μίλησαν οι εκπρόσωποι του Λαϊκού Συνδέσμου για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Παρουσία των βουλευτών Θεσσαλονίκης Πολύβιου Ζησιμόπουλου και Αντώνη Γρέγου, την εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.



Εν συνεχεία παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου τους στόχους ανέλυσε ο επικεφαλής και υποψήφιος περιφερειάρχης Νίκος Χρυσομάλλης.



Κατά σειρά μίλησαν και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Γραικός Φώτιος (αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης)



Τσιούλης Βασίλειος (Ημαθίας)



Σαχινίδης Ιώαννης (Πέλλης)



Χατζησάββας Χρήστος (Κιλκίς)



Ήλκος Κοσμάς (Χαλκιδικής)



Σιώης Νικήτας (Σέρρες)



Παπαδημητρίου Γεώργιος (Πιερίας)



Το Δήμο Θεσσαλονίκης θα διεκδικήσει το ψηφοδέλτιο "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη" με υποψήφιο Δήμαρχο τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμιο Ματθαιόπουλο. Ο Συναγωνιστής ανέλυσε το όραμα των Εθνικιστών για την Ελληνική Θεσσαλονίκη.



Τελευταίος πήρε τον λόγo ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στα καταρρέοντα αποκόμματα της συγκυβέρνησης που νομίζουν ότι με τις παράνομες διώξεις και προφυλακίσεις θα συρρικνώσουν τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών, διεμήνυσε πως η Χρυσή Αυγή θα είναι πρώτη πολιτική δύναμη στους μεγάλους δήμους της Επικράτειας και στις Ευρωεκλογές!



Η επιτυχημένη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους συμμετέχοντες να δονούν την αίθουσα, ψάλλοντας σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο.
Τέλος, ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην υποψήφια δημοτική σύμβουλο με την "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη, την κυρία Κωνσταντίνα - Ευριδίκη Ασλανίδου, η οποία συμμετέχει δυναμικά στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, όντας άτομο με κινητικά προβλήματα.