Όποιος τρομοκράτης απειλεί την Χρυσή Αυγή, αποφυλακίζεται από το καθεστώς


Είδαμε την από το πρωί «πολιτική απόδραση» του Χριστόδουλου Ξηρού, που ήρθε ως αποτέλεσμα του «λάθους» των αρχών. Όμως υπάρχει μία επαναλαμβανόμενη «διαβολική σύμπτωση» που αξίζει να τονιστεί και κρύβεται πίσω από τις συνεχείς «εξαφανίσεις» καταδικασμένων τρομοκρατών – δολοφόνων, που ανοίγει μία νέα διάσταση στο όλο δρώμενο και το συνδέει άρρηκτα με την ...

πολυδιάστατη πολεμική του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής, που όπως ομολογούν οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες είναι «υπαρξιακών διαστάσεων».
Ο τρομοκράτης Μαζιώτης που «αναζητείται» εδώ και καιρό, ενώ φέρεται να έχει εμπλοκή στην άνανδρη δολοφονία των δύο Εθνομαρτύρων, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, είχε δώσει τα «αντιχρυσαυγίτικα διαπιστευτήρια» του στο καθεστώς, αφού μεταξύ των εγκληματικών ενεργειών του συμπεριλαμβάνεται η βομβιστική ενέργεια εναντίον των τότε γραφείων της Χρυσής Αυγής επί της οδού Σωκράτους 48 στην Πλατεία Ομονοίας, η οποία έθεσε σε κίνδυνο Έλληνες πολίτες μεταξύ άλλων.
Τώρα βιώσαμε την απελευθέρωση του Χριστόδουλου Ξηρού από το καθεστώς, αφού δεν μπορεί να το πει κανείς και αλλιώς όταν σε έναν ισοβίτη δίνεται άδεια, χωρίς να υπάρχει έστω μία διακριτική παρακολούθηση, την στιγμή μάλιστα που το καθεστώς έχει ευθαρσώς παραδεχτεί την παρακολούθηση των κινητών τηλεφώνων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Όμως η «πολιτική απόδραση» του Ξηρού έχει και μία άλλη διάσταση που έως τώρα «διέφυγε της προσοχής» των καθεστωτικών μέσων που αναμετέδωσαν την είδηση.
Τρεις μήνες πριν αφεθεί ελεύθερος ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε στείλει επιστολή από τις φυλακές Κορυδαλλού, αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή. Εκεί είχε θέσει τα δικά του «αντιχρυσαυγίτικα διαπιστευτήρια», λέγοντας: «Κανείς μα κανείς και πολύ περισσότερο το σάπιο πολιτικό σύστημα, δεν πρόκειται να μας «απαλλάξει» απ' τη δουλειά που εμείς πρέπει να κάνουμε. Το χτύπημα του φασισμού και αυτών που τον εκτρέφουν γίνεται με έναν και μοναδικό τρόπο. - Με μάχη στο δρόμο.»
Το ερώτημα που ευθέως πλανάται πάνω από την όλη υπόθεση είναι το εξής: Ο Χριστόδουλος Ξηρός απλώς «εξαφανίστηκε» ή μήπως αφέθηκε ελεύθερος προκειμένου να συνεχίσει τον αγώνα του καθεστώτος εναντίον της Χρυσής Αυγής, όπως μόνο αυτός και ο Μαζιώτης ξέρουν;