Άφησε ελεύθερο και τον 6 φορές καταδικασμένο σε ισόβια, Χριστόδουλο Ξηρό η ΝΔ - Παραιτηθείτε κοπρόσκυλα, είστε Ε-Π-Ι-Κ-Ι-Ν-Δ-Υ-Ν-Ο-Ι!



Προχωράνε καλώς οι διαδικασίες για τον γάμο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ
Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις κραυγές του τμήματος δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να δοθούν άδειες στους τρομοκράτες της 17Ν, με αιχμή του δόρατος των «επιχειρημάτων» του ΣΥΡΙΖΑ, τον Σάββα Ξηρό. Όλα είχαν ξεκινήσει με μία επιστολή που έστελναν «Φίλοι και Σύντροφοι του Δημήτρη Κουφοντίνα», για να ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και να ξεσπάει μία ψευδεπίγραφη κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, που εν τέλει οδήγησε στην χορήγηση άδειας ...

στους βαρυποινίτες της 17Ν.Αρχικώς χορηγήθηκε άδεια στον Σάββα Ξηρό και μετά πήρε άδεια και ο αδερφός του Χριστόδουλος Ξηρός.
Πάμε ένα βήμα πίσω την σκέψη μας για να θυμηθούμε ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχουν συλληφθεί για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις 54 άτομα, αλλά τα 29 από αυτά κυκλοφορούν ελεύθερα. Είτε μιλάμε για περιπτώσεις, όπως του Μαζιώτη και της Ρούπα που απλά εξαφανίστηκαν μετά από άδεια που πήρανε, είτε μιλάμε για περιπτώσεις όπως ο προστατευόμενος του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σακκάς, που απλώς αποφυλακίστηκε, αντιλαμβανόμαστε ότι η ΝΔ αποτελεί την μήτρα της τρομοκρατίας, αφού μέσω της ανοχής της και των συνεχών στοχευμένων «λαθών» φροντίζει ώστε οι παρακρατικοί τρομοκράτες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να την εξυπηρετούν όποτε αυτό χρειαστεί.
Θυμίζουμε, άλλωστε, τις πρόσφατες δηλώσεις Δένδια, ο οποίος φρόντισε ώστε να κατασκευαστούν ένοχοι στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, αλλά για τους τρομοκράτες που σπέρνουν τον θάνατο είπε ότι «ούτε την «κατασκευή ενόχων» επιθυμούμε ούτε να διαφεύγουν οι πραγματικοί ένοχοι επιζητούμε.». Κοινώς παραδέχτηκε ότι ούτε καν ψάχνουν για να βρουν τους αριστερούς τρομοκράτες, αφού αυτοί τους βολεύουν, όπως στην περίπτωση της δολοφονίας των Συναγωνιστών μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, όπου οι τρομοκράτες έδρασαν ως ο ένοπλος βραχίονας του συστήματος που διώκει την Χρυσή Αυγή.
Σήμερα, λοιπόν, διαβάζουμε ότι οι τρομοκράτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι είναι πλέον τριάντα και όχι 29. Είχε δοθεί άδεια την Πρωτοχρονιά στον Χριστόδουλο Ξηρό, με την υποχρέωση αυτός να δίνει καθημερινά το παρόν στο αστυνομικό τμήμα της Καλλικράτειας. Όμως, όπως και ο Μαζιώτης, ο Ξηρός απλά δεν εμφανίστηκε στο τμήμα και πλέον καταζητείται. Αξίζει σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε, επιγραμματικά, την «δράση» του Ξηρού, για να αντιληφθεί ο κόσμος τι «μπουμπούκι» άφησε ελεύθερο η ΝΔ του τριπτύχου Δένδιας – Σαμαράς – Αθανασίου:
Συμμετείχε στις εξής, τουλάχιστον, ενέργειες κατά ανθρώπων:
  • απόπειρα δολοφονίας του λοχία Ρ.Τσαντ (3/4/84)
  • δολοφονία του εκδότη Ν.Μομφεράτου και του οδηγού του Π.Ρουσέτη (21/2/85)
  • έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου εναντίον λεωφορείου των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα το θάνατο του αστυφύλακα Ι.Γεωργακόπουλου (26/11/85)
  • δολοφονία του βιομήχανου Δ.Αγγελόπουλου (8/4/86)
  • απόπειρα δολοφονίας κατά του Τζ.Κάρος (21/1/88)
  • δολοφονία του στρατιωτικού ακολούθου Ουίλιαμ Νορντίν (28/6/88)
  • απόπειρα δολοφονίας κατά του Γ.Πέτσου (8/5/89)
  • απόπειρα δολοφονίας κατά του Β.Βαρδινογιάννη (20/11/90)
  • στη δολοφονία του λοχία Στιούαρτ Ρόναλντ (10/3/91)
  • απόπειρα δολοφονίας κατά του Ι.Παλαιοκρασσά, όπου σκοτώθηκε ο Αθ.Αξαρλιάν (14/7/92)
Επίσης, συμμετείχε και σε άλλες ενέργειες της οργάνωσης:
  • κατά των γραφείων της εταιρείας Βιοχάλκο ΑΕ το 1991
  • στην εισβολή στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα (14/8/88)
  • στην κλοπή πολεμικού υλικού από το στρατόπεδο Συκουρίου (24/12/89)
  • στην κλοπή πολεμικού υλικού από το Πολεμικό Μουσείο (3/2/90)
  • στη συμπλοκή με αστυνομικούς στα Σεπόλια (20/11/91)
  • σε σωρεία ληστειών
Φυσικά αν υπήρχε ίχνος τσίπας, θα έπρεπε οι υπουργοί Δένδιας και Αθανασίου να έχουν ήδη παραιτηθεί. Όμως, έχει γίνει αντιληπτό ότι ουδείς στην μνημονιακή συγκυβέρνηση διαθέτει τσίπα. Τουλάχιστον σε λίγο καιρό θα διαθέτουν Τσίπρα αντ' αυτού.
Το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής για την απελευθέρωση του δολοφόνου-τρομοκράτη εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:
Η ΝΔ είναι η απόλυτη μήτρα της τρομοκρατίας: άφησε 30 επικίνδυνους τρομοκράτες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να σκοτώνουν (από τον Μαζιώτη και τον Ασπιώτη μέχρι τον Χριστόδουλο Ξηρό). Να παραιτηθούν επιτέλους οι επικίνδυνοι, ανεύθυνοι και ανίκανοι υπουργοί Δένδιας και Αθανασίου, προτού η ανυπαρξία τους προκαλέσει και άλλα αθώα θύματα.
Υπενθυμίζουμε ότι τα πολιτικά ανδρείκελα της ΝΔ, που δίνουν άδειες σε δολοφόνους τρομοκράτες, απαγορεύουν στους παράνομα κρατούμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μεταβούν στην βουλή κατά τις κρίσιμες για την Πατρίδα μας ψηφοφορίες. Η εγκληματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας είναι ταυτόχρονα μήτρα της τρομοκρατίας και εκτελεστής της δημοκρατίας.