Μητροπολίτης Σεραφείμ: «Θα αφορίσω όσους ψηφίσουν το σύμφωνο συμβίωσης» - Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες!

Ύπουλα μπήκε ειδική τροπολογία στον «αντιρατσιστικό» νόμο, για την ένταξη των ομοφύλων ζευγαριών στο σύμφωνο συμβίωσης, με τη σύμφωνη γνώμη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Μόλις το πληροφορήθηκε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ (ο αποκαλούμενος και «Λέων του ...

Πειραιώς»), εξέδωσε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της μητροπόλεως Πειραιά, στην οποία τονίζει ότι η συγκεκριμένη τροπολογία «θέτει πλέον κατά τρόπο φρικιαστικό στη χώρα μας την θεσμοθέτηση της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας και την κατοχύρωση της ψυχοπαθολογικής εκτροπής της ομοφυλοφιλίας».
«Κατά την τραγική αυτή ώρα» ο μητροπολίτης αναφέρει ότι αποστέλλει επειγόντως αίτηση έκτακτης συγκλήσεως της ιεραρχίας της εκκλησίας της Ελλάδας «για την αντιμετώπιση του θέματος και την επιβολή των δεόντων κατά το εξαίρετο παράδειγμα της  Ορθοδόξου Εκκλησίας της Μολδαβίας» (δηλαδή τον αφορισμό όσων το ψηφίσουν) και καλεί την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην υλοποίηση «αυτής της ύβρεως κατά του Θεού και των ανθρώπων».
repoysi-serafeim__article
Εμείς από την πλευρά μας θα συμβουλεύαμε τον «Λέοντα του Πειραιώς» κατά
την γνωστή λαϊκή παροιμία: «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα να μη λες», καθότι –αν δεν το έχει καταλάβει ακόμα- υπέρ θα ψηφίσουν η ΝΔ και βέβαια ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων (και βουλευτής Πειραιά) Αρβανιτόπουλος…