Κυνέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ βλέπει ο Βύρων Πολύδωρας - ΒΙΝΤΕΟ


ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!
Οι δηλώσεις του Βύρωνα Πολύδωρα σε τηλεοπτική εκπομπή ότι «η ανάγκη» θα φέρει την ...

συνεργασία ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, είναι το προπέτασμα του καπνού από την φωτιά που θα πάρει το πολιτικό σκηνικό στο προσεχές μέλλον. Ο Πολύδωρας δήλωσε ότι θεωρεί ανούσιες τις συγκρούσεις ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι στο μέλλον θα μπορούσε να υπάρξει ένας μεγάλος συνασπισμός των δυο κομμάτων, όπως και στην Γερμανία. Είναι φανερό ότι το πολιτικό σύστημα θέλει να διαφυλάξει την ύπαρξή του με κάθε τρόπο, ώστε να συνεχιστεί η εθνική αποδόμηση και η «κινεζοποίηση» του Ελληνικού Λαού.
Ο πρωταγωνιστής του ξεπουλήματος στις αδηφάγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων Σαμαράς βλέπει ξεκάθαρα ότι με την ισχνή πλειοψηφία των 154 βουλευτών (από 179 τον Ιούνιο του 2012) της συγκυβέρνησης το ξενόδουλο αυτό τερατογέννημα δεν πρόκειται να πάει μακριά. Σκοπεύει, λοιπόν, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, να απευθυνθεί στο σύνολο των πολιτικών δυνάμεων του “συνταγματικού τόξου” (είναι αυτονόητο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποκλείεται αυτόματα) «προκειμένου να ενισχυθεί η θέση της Χώρας στον κύκλο των διαπραγματεύσεων που θα ξεκινήσει και να δοθεί εικόνα ευρύτερης αξιοπιστίας στα συμφωνηθέντα με τους εταίρους και δανειστές», όπως θα ξετυλίγεται το σκεπτικό του.
Ο σκοπός του είναι να πιάσει τον αριθμό των 180 βουλευτών, ώστε να κινηθεί άνετα στα νέα ξεπουλήματα που ετοιμάζει. Με δεδομένο ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι αναμένεται να ζητήσουν ένα νέο «υπερ – μνημόνιο διαρκείας», με δέσμευση αυτή την φορά και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά το πρότυπο του πρόσφατου παρελθόντος όταν στη θέση του Τσίπρα βρισκόταν ο Σαμαράς, η ιστορία φαίνεται ότι επαναλαμβάνεται. Όχι, όμως, ως φάρσα αλλά ως μια ακόμη τραγωδία για την Πατρίδα και τον Λαό.
Όσοι θυμούνται τον «λάβρο» αντιμνημονιακό λόγο του Σαμαρά για ένα περίπου χρόνο μετά την έλευση του μνημονίου και το πώς στην συνέχεια ο ανεκδιήγητος ψεύτης και εν τέλει επικίνδυνος αυτός πολιτικάντης εξελίχθηκε στον πιο σκληρό απολογητή και κυρίως εφαρμοστή του μνημονίου, μπορούν να κάνουν τις κατάλληλες συγκρίσεις με τον μέχρι πρότινος «λαλίστατο» Τσίπρα, ο οποίος από την «καταγγελία» του μνημονίου πέρασε αρχικά στην «επαναδιαπραγμάτευση» προϊδεάζοντας την κατάληξή του ως «μετεγγραφή» στο μνημονιακό στρατόπεδο μετά από ένα χρονικό διάστημα.
Όσοι θεωρούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξει μια τέτοια πρωτοβουλία, ας μην είναι και τόσο σίγουροι. Οι τακτικισμοί και οι μέθοδοι της «κωλοτούμπας» που έχει επιδείξει το συνονθύλευμα αυτό το έχουν κάνει επιρρεπές σε κάθε ενδεχόμενο. Μια ο Τατσόπουλος, μια ο Πολύδωρας, σιγά - σιγά φαίνεται ότι ξετυλίγεται το κουβάρι της νέας μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ - Σύριζα!
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Αφού ο Σαμαράς παντρεύτηκε τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ του 2%, τώρα ετοιμάζεται να γίνει ουρά του Τσίπρα. Αυτοί που το 2012 παρακαλούσαν τον κόσμο να τους ψηφίσει για να... μη βγει ο Σύριζα, τώρα είναι έτοιμοι να κάνουν πρωθυπουργό τον dear Alexis, γιατί έτσι διατάζουν τα υπερατλαντικά αφεντικά τους. Όλα τα κόμματα της κλεπτοκρατίας πολύ σύντομα θα ενωθούν υπό τον φόβο της ραγδαίας ανόδου της Χρυσής Αυγής."

Γιώργος Μάστορας