Όταν ο Κούλογλου δίνει στη Χρυσή Αυγή 11%, τότε σίγουρα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα βαδίζει στο σωστό δρόμο


Ούτε ο Κούλογλου δεν δύναται πλέον να αποκρύψει την αποδοχή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από ολοένα και ευρύτερο φάσμα του εκλογικού σώματος. Σε δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του πρώην πασόκου και νυν συριζαίου δημοσιογράφου, η Χρυσή ...
 
Αυγή καταλαμβάνει την τρίτη θέση αποσπώντας το 11% της υποστήριξης εκείνων που έλαβαν μέρος σ' αυτή.
Η δημοσκοπική έρευνα διενεργήθηκε το χρονικό διάστημα 12-16 Νοεμβρίου 2013 σε πανελλαδική κλίμακα, με τηλεφωνικές συνεντεύξεις σε 1.001 ψηφοφόρους με αναλογική κατανομή στους Νομούς της χώρας με βάση τους εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους.

Στην πρόθεση ψήφου, η Χρυσή Αυγή αυξάνει κατά μία μονάδα την εκλογική της επιρροή σε σχέση με την δημοσκόπηση της ίδια εταιρείας (Palmos Analysis) στις 6 Οκτωβρίου, λαμβάνοντας ποσοστό 8,3%. Ο Σύριζα λαμβάνει 22%, ενώ η ΝΔ 18,7% και ακολουθούν πίσω από τη Χρυσή Αυγή, το ΠΑΣΟΚ με 4,3%, οι ΑΝ.ΕΛ. με 3,8%, το ΚΚΕ με 3,7% και η ΔΗΜΑΡ με 1,8%.
Η εκτίμηση της εκλογικής επιρροής, δίνει στη Χρυσή Αυγή ποσοστό 11%, ενώ για τα λοιπά κόμματα προκύπτουν τα ακόλουθα:

Σύριζα 30,5%
ΝΔ 26,5%
Χρυσή Αυγή 11%
ΠΑΣΟΚ 7,5%
ΑΝ.ΕΛ. 6,4%
ΚΚΕ 6%
ΔΗΜΑΡ 3,5%
Χαρακτηριστικά της αξιοπιστίας της έρευνας είναι τα δείγματα που ελήφθησαν σε δύο επιμέρους ερωτήματα. Ενώ το 54% των ερωτηθέντων θεωρεί πως η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την Τρόικα είναι ανύπαρκτη, το 51% αυτών επιθυμεί την εξάντληση της τετραετίας από την παρούσα κυβέρνηση! Επιπλέον, στο ερώτημα ποια μορφή σε σχέση με τη σημερινή θα είχε η διαπραγμάτευση με την Τρόικα από μια κυβέρνηση Σύριζα, οι ερωτηθέντες απαντούν: λιγότερο αποτελεσματική το 36%, το ίδιο αποτελεσματική το 30% και περισσότερο αποτελεσματική το 25%.
Η μεγαλύτερη και συντριπτικότερη διάψευση των κατά παραγγελία δημοσκοπήσεων έρχεται βεβαίως από την ίδια την καθημερινότητα του Ελληνικού Λαού. Ο Σύριζα του 30,5%, στο μεγάλο «αντιμνημονιακό» προσκλητήριο στη πλατεία Συντάγματος την περασμένη Κυριακή και επ' ευκαιρία της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, κατόρθωσε μετά βίας να συγκεντρώσει μερικές εκατοντάδες ταλαίπωρους κρατικοδίαιτους πασοκοδιορισμένους, ενώ σήμερα αναζητά απεγνωσμένα τη συνδρομή των διεφθαρμένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη στελέχωση του κομματικού του μηχανισμού. Η ΝΔ του 26,5%, αποφεύγει και τις κλειστές ακόμη συγκεντρώσεις, ενώ οι υπουργοί και βουλευτές της είναι εξαφανισμένοι από τις τοπικές κοινωνίες, αλλά παραδίδουν με θράσος μαθήματα πολιτικαντισμού από τα κανάλια και τις φυλλάδες των νταβατζήδων. Το 7,5% του ΠΑΣΟΚ εμφανίζει τέτοια πιθανότητα να συμβεί στην πραγματικότητα, όσο το να βρεθεί καγκουρώ στη πλατεία Συντάγματος, ενώ τα ποσοστά ΑΝ.ΕΛ. και ΔΗΜΑΡ είναι βγαλμένα από όνειρα θερινής νυκτός εν μέσω μηνός Νοεμβρίου.
Το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι φυσικά πλασματικό και τούτο μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας στον κοινωνικό και εργασιακό του περίγυρο, όπου η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στα χείλη όλων εκείνων που απαιτούν αφενός την τιμωρία του διεφθαρμένου συτήματος εξουσίας και αφετέρου μια στιβαρή Εθνική Πολιτική, η οποία θα καταστήσει τον Ελληνικό Λαό περήφανο και σεβαστό από όλους. Παρά τις δημοσκοπικές μεθοδεύσεις, αυτό το 11% που λαμβάνει η Χρυσή Αυγή, αποδεικνύει πως ο Λαός μας αντιστέκεται σθεναρά στις αθλιότητες και αντισυνταγματικές πρακτικές κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όταν λοιπόν ο σφοδρός πολέμιος της Χρυσής Αυγής Κούλογλου υποχρεώνεται να εμφανίσει την εκλογική επιρροή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στο 11%, τότε σίγουρα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα βαδίζει στο σωστό δρόμο και ο Ελληνικός Λαός μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες, προς δυστυχία του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας.