Πως οι άθλιοι μετατρέπουν ένα τραγικό γεγονός σε προϊόν αποκόμισης πολιτικής υπεραξίας

http://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2013/09/ceb2_ceb8_cf88c2ac-c2accf87_ceb9__ceb3-1.jpg
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Φλέγεται το Κερατσίνι. Εμπρησμοί, βανδαλισμοί, καταστροφές υποκαταστημάτων τραπεζών, επίθεση σε αστυνομικό τμήμα, τραυματισμοί και προπηλακισμοί δημοσιογράφων, συγκρούσεις της Αστυνομίας με διαδηλωτές. Το αυτό και στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στην Θεσσαλονίκη, καθώς και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Το ακροαριστερό παρακράτος, οι μαρξιστικές λενινιστικές ...

τρομοκρατικές συμμορίες σε απόλυτη δράση.

Άλλωστε από νωρίς είχαν λάβει συγκεκριμένες οδηγίες προκειμένου να εξαπολύσουν αναρχία και όλεθρο και μάλιστα από το βήμα της Βουλής, από το στόμα, μάλλον το βρωμόστομα, της βαρκάρισσας του Βόλγα και προλετάριας της Εκάλης Γαρουφαλιάς Κανέλλη. “Στο Πέραμα και στο Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει”. Με άλλα λόγια ο θηλυκός Βελουχιώτης άναψε το πράσινο φως στα αριστερά κοπρόσκυλα να ξετρυπώσουν από τα λημέρια τους αφήνοντας ξοπίσω τους την ανία και την μαλθακότητα και να μην αφήσουν λίθο επί λίθου.



Κατ αρχάς και πάνω απ’ όλα, είναι τραγικό να πεθαίνει ένας νέος άνθρωπος και μάλιστα με βίαιο και άγριο τρόπο, όπως επίσης τραγικό είναι ο άδικος θάνατος του, να γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης και αποκόμισης πολιτικής υπεράξιας, από τους άθλιους και αναίσχυντους, δημοκόπους πολιτικάντηδες και τους θεράποντες αυτών μεταπράτες της χαλκευμένης πληροφόρησης, κατά κόσμον ΜΜΕ.

Το κυρίαρχο όμως θέμα είναι ότι δολοφονήθηκε ένας άνθρωπος, χάθηκε μια ζωή.

Τώρα αν ο δολοφόνος ανήκει στην Χρυσή Αυγή, ή το ΚΚΕ, αν είναι οπαδός του Αστέρα Τρίπολης, ή της ΑΕΚ, αν είναι φυτοφάγος, ή χειμερινός κολυμβητής, αυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις αρχές, τις θέσεις και τα πιστεύω του πολιτικού, κοινωνικού, ή αθλητικού χώρου που δηλώνει ότι ανήκει. Εάν τελικά ανήκει.

Αλλά και εν τέλει να ανήκει σε κάποιον από τους προαναφερόμενους χώρους, αυτό ουδόλως εμποδίζει το ενδεχόμενο να διακατέχεται από σχιζοφρενικές και εγκληματικές τάσεις, καθώς και από έντονη αντικοινωνική συμπεριφορά.

Και επαναλαμβάνουμε ότι είναι τουλάχιστον ανήθικο μια τέτοια κατακριτέα και αποτρόπαια πράξη, να εμπορευματοποιείται στον βωμό μίας αχρείας πολιτικής αντιπαράθεσης από έναν πολιτικό κόμμα, ή επί το ακριβέστερο από-κομμα, που πλησιάζοντας δραματικά την έξοδο του κοινοβουλίου, στερούμενο πλέον λόγους πολιτικής ύπαρξης, εντελώς χρεοκοπημένο και παραγκωνισμένο στην συνείδηση της εργατικής τάξης που κάποτε διατυμπάνιζε ότι αποτελούσε την πρωτοπορία της, προσπαθεί να αναδυθεί από το τέλμα της αφάνειας του κρούοντας πολεμικά τύμπανα και ανάγοντας καθαρές εγκληματικές πράξεις όπως η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, σε μείζονος σημασίας πολιτικές πράξεις, προσπαθώντας για μια ακόμη φορά στην βρωμερή και δοσίλογη ιστορία του να σπείρει την διχόνοια και το μίσος ανάμεσα στους Έλληνες.

Η ιστορία των δοσίλογων του ΚΚΕ αποδεικνύει ότι και πριν από επτά περίπου δεκαετίες, παρόλο που ήταν μέλη της τότε αστικής κυβέρνησης αρνούμενοι να παραδώσουν τον οπλισμό τους όπως ήταν υποχρεωμένοι βάσει της μεταπολεμικής συνθήκης της Καζέρτα, προτίμησαν, υπολογίζοντας φυσικά στην βοήθεια του πατερούλη Στάλιν, η οποία, δυστυχώς γι αυτούς ποτέ δεν ήρθε, να τα στρέψουν εναντίον της Πατρίδας τους και να σφαγιάσουν κατά την περίοδο των Δεκεμβριανών χιλιάδες αθώους πολίτες που το μοναδικό τους έγκλημα, ήταν η υποστήριξη τους στο αστικό καθεστώς.

Η προετοιμασία και το οδήγημα της Χώρας σ’ ένα νέο εμφύλιο έχει αρχίσει ήδη να υλοποιείται με αφορμή το τραγικό συμβάν της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Βάσει λοιπόν σκοπιμότητας και δολιότητας η εγκληματική πράξη ενός ψυχωτικού και αντικοινωνικού εγκληματία προβλήθηκε από τους αριστερούς δοσίλογους του ΚΚΕ ως πολιτική πράξη, ως η αφορμή που ζητούσαν, σηματοδοτώντας έτσι την επίρριψη αφορισμού και αναθέματος επί ενός ολόκληρου πολιτικού χώρου. Αφού οι επαγγελματίες ανεπάγγελτοι “επαναστάτες”, καθαιρέθηκαν από την πρωτοπορία της εργατικής τάξης, έθεσαν εαυτούς στην κεφαλή του δήθεν αντιφασιστικού, αντιρατσιστικού κινήματος κηρύσσοντας αδιάντροπα τον αδελφοκτόνο πόλεμο, όπως και το 44 σε διάφορες συνοικίες και πόλεις της Ελλάδας.

Αλλά όπως προείπαμε οι δυστυχείς αυτοί πολιτικάντηδες, αναζητούσαν απεγνωσμένα λόγους και αιτίες πολιτικής ύπαρξης. Με οποιοδήποτε κόστος φυσικά. Και εν τέλει ένα ψυχωτικό, περιθωριακό άτομο που δήλωνε Χρυσαυγίτης, έδωσε την αιτιολογία στους ψυχωτικούς αποτυχημένους της πολιτικής σκηνής να εξαπολύσουν ξανά τον όλεθρο.

Φυσικά κατάπτυστη είναι και η συκοφαντική συμπεριφορά την υπόλοιπης αριστεράς καθώς και τον αστικών μνημονιακών κομμάτων που βρήκαν επιτέλους την δικαιολογία με την μεμονωμένη πράξη ενός εγκληματικού στοιχείου να στοχοποιήσουν το Εθνικιστικό Κίνημα και να απαιτούν την ποινικοποίηση του.

Ο πρωθυπουργός της Χώρας, με την υποκρισία και την διπροσωπία που τον διακρίνει, αντί να θέσει τους ηγέτες του εναπομείναντος ΚΚΕ ενώπιον των ευθυνών τους και να τους επιπλήξει αυστηρά που με την αισχρή πολιτική συμπεριφορά τους και την άθλια προβοκάτσια τους οδηγούν την Ελλάδα σ’ ένα νέο εμφύλιο, συζητά για το ενδεχόμενο να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

Και εδώ τον ερωτούμε.

Τέθηκε εκτός νόμου η Νέα Δημοκρατία, όταν ο Καλαμπόκας σκότωσε (;) τον καθηγητή Τεμπονέρα του ΠΑΣΟΚ;

Τέθηκε εκτός νόμου η ΝΔ όταν στο Ηράκλειο Κρήτης προ ετών, ένας οπαδός της πυροβόλησε και σκότωσε κατά την διάρκεια πολιτικής συγκέντρωσης οπαδό του ΠΑΣΟK;

Τέθηκε εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ το 1987 όταν αποκαλύφθηκε ότι ο δήμαρχος της Ν. Χαλκηδόνας Χρήστος Παπαδόπουλος, που ανήκε σε αυτό, ήταν ο αρχηγός της εταιρείας δολοφόνων που δολοφόνησε αρκετούς γέροντες για να τους πάρει τα περιουσιακά στοιχεία με πλαστές διαθήκες;

Παρόλο που η αστυνομία κατόπιν της ενδελεχούς έρευνας της δεν συνδέει τον δολοφόνο με την Χρυσή Αυγή, παρόλο που το Κίνημα αρχής εξ αρχής καταδίκασε την εγκληματική πράξη, αρνούμενο κάθε ανάμειξη, ή σχέση, ο κύριος Σαμαράς αγωνίζεται να μας θέσει εκτός νόμου, αντί να θέσει ως πρωθυπουργός που θέλει να λέγεται, σε πολιτική πειθαρχία, τους αριστερούς δοσίλογους και τρομοκράτες που διοργανώνουν συγκεντρώσεις με τα αποψινά επακόλουθα των εμπρησμών, βανδαλισμών και επιθέσεων και που σπείρουν το μίσος και την διχόνοια.

Μάλλον τελικά οι αλήθειες που βροντοφωνάζουμε, οι πολιτικοί απατεώνες, καταχραστές, δοσίλογοι και ριψάσπιδες που καταγγέλλουμε, η διεθνής σκευωρία που εξελίσσεται εις βάρος του Ελληνισμού και την οποία έχουμε αναφέρει και αναλύσει πολλάκις, ενοχλούν τα πλείστα και γι αυτό πρέπει να φιμωθούμε.

Επίσης, και αυτό είναι το σπουδαιότερο, η συνεχώς αυξανόμενη δύναμη μας, που θέτει σε κίνδυνο το ανθελληνικό καθεστώς της αστικής δημοκρατίας και της δοσίλογης αριστεράς, καθώς και τα σχέδια των διεθνών τραπεζιτών και τοκογλύφων εις βάρος της Πατρίδας και του Λαού μας, είναι κάτι που πρέπει άμεσα να αναχαιτιστεί.

Να λοιπόν γιατί όλοι αυτοί οι ασυνείδητοι πολιτικάντηδες χωρίς κανένα σεβασμό για τον πόνο και την θλίψη των οικείων του Παύλου Φύσσα εκμεταλλεύτηκαν τον χαμό του προς όφελος τους.

Αλλά ας γνωρίζουν καλά όλοι τους, ότι ακόμη και αν πετύχουν οι άθλιες σκευωρίες τους, ακόμη και εάν τελικά με νομικά τερτίπια και με την υποστήριξη των διεθνών κύκλων κατορθώσουν να μας θέσουν εκτός νόμου, δεν θα πάψουμε στιγμή να αγωνιζόμαστε, στους δρόμους, στις πλατείες, στις συνοικίες, στις πόλεις, στα χωριά, παντού για την απελευθέρωση της Ελλάδας και την αναγέννηση του Ελληνισμού.



ethnikismos.net