Το ολοκληρωτικό ξεπούλημα ο απώτερος στόχος της "Επιχείρησης Χρυσή Αυγή"


Η ανήθικη και αδίστακτη επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής, η οποία κορυφώθηκε με την παράνομη σύλληψη του Γενικού Γραμματέα και ακόμα 6 βουλευτών, φυσικά και έχει συγκεκριμένο λόγο. Πήραν ένα τραγικό περιστατικό, το συνέδεσαν με τον πιο απίθανο τρόπο με την Χρυσή Αυγή, συνέλεξαν ψευδομαρτυρίες από ανθρώπους που έχουν βαρύνονται με βαρύτατες ...

κατηγορίες (και προσπαθούν έτσι οι πληρωμένοι συκοφάντες να απαλλαχθούν) και έστησαν έτσι ένα σύγχρονο «κυνήγι μαγισσών» με εμφανή σκοπό να εξοντώσουν ποικιλοτρόπως το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Η χρονική στιγμή κατά την οποία συμβαίνει αυτή η συντονισμένη επιχείρηση λάσπης και κατασυκοφάντησης ασφαλώς και δεν είναι καθόλου τυχαία.
Την συγκεκριμένη χρονική περίοδο παίζονται πολλά κρίσιμα ζητήματα, τόσο για την Εθνική μας ασφάλεια όσο και για την Κοινωνική μας επιβίωση. Τα εγχώρια ανδρείκελα της μνημονιακής συγκυβέρνησης, άβουλα όργανα των διεθνών τοκογλύφων, έχουν μια συγκεκριμένη και συντεταγμένη αποστολή να επιτελέσουν: την πλήρη παράδοση της Ελλάδας, των Κατοίκων της και φυσικά όλης της Δημόσιας  Περιουσίας της στα αφεντικά τους. Η πολύ πρόσφατη περίπτωση της συνάντησης του Βενιζέλου με τον Νταβούτογλου, όπου με τις δηλώσεις του ουσιαστικά νομιμοποίησε το ψευδοκράτος, είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα. Με δεδομένη την «κινητικότητα» στο ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ, όπου θεωρείται ως δεδομένο το απόλυτο ξεπούλημα, την επίσκεψη του Σαμαρά στο Ισραήλ στις 8 Οκτωβρίου και την πλήρη παράδοση όλων των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών στους διεθνείς τοκογλύφους, είναι φανερό ότι το εγχώριο πολιτικό υπηρετικό προσωπικό θέλει να έχει την όσο το δυνατόν λιγότερη αντίσταση στα αντεθνικά του σχέδια. Επιπλέον, επίκειται και κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων στα πρότυπα της Κύπρου, την ίδια ώρα που... Κλουζώ και δημοσιογράφοι αναζητούν τα στρατόπεδα, τις; γιάφκες και τα τανκς της Χρυσής Αυγής.
Με μια Χρυσή Αυγή κυρίαρχη στο πολιτικό παιχνίδι, με ποσοστά γύρω ή και πάνω από το 20%, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι το σύστημα θα είχε έναν ισχυρό πονοκέφαλο, καθώς οι κινήσεις αυτές σε βάρος των Εθνικών μας θεμάτων, όπως φυσικά και τα νέα φοροληστρικά μέτρα που θα έρθουν σε λίγο καιρό, θα εκτόξευαν ακόμη περισσότερο τα εκλογικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, καθώς και την Λαϊκή της απήχηση. Στήνοντας, λοιπόν, μια ιστορία όπου θα εμπλέκετο το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και με την βοήθεια των καθεστωτικών ΜΜΕ θα την φούσκωναν ακόμη περισσότερο, θεώρησαν ότι θα μπορούσαν όχι απλώς να αναχαιτίσουν την Ορμή και την Δύναμη της Χρυσής Αυγής, αλλά να την εξοντώσουν κιόλας. Αυτό επιχειρείται συστηματικά τις τελευταίες ημέρες, με απώτερο σκοπό την εξάλειψη του πιο σημαντικού εμποδίου στην ολοκλήρωση των καταστροφικών τους σχεδίων.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι εθνικά επικίνδυνοι. Ξεπουλούν μια ολόκληρη Χώρα, την Ιστορία και την Περιουσία τους, μόνο και μόνο για να μείνουν οι ίδιοι αλώβητοι, συνεχίζοντας ως προνομιούχοι να εκμεταλλεύονται τα στενά τους συντηρητικά συμφέροντα. Είναι, επομένως, παράξενο που εντελώς ανήθικα και άνομα θέλουν να ποινικοποιήσουν ένα Πολιτικό Κίνημα με τεράστια απήχηση στον Ελληνικό Λαό;
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου ακολουθεί πιστά το σχέδιο της πολιτικής εξόντωσης της Χρυσής Αυγής, καθώς η ραγδαία άνοδος των Ελλήνων Εθνικιστών είναι εμπόδιο στο ξεπούλημα της Πατρίδας και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού. Την ώρα που οι εντολοδόχοι των διεθνών τοκογλύφων, συνεπικουρούμενοι από τα κανάλια της διαπλοκής έχουν εξαπολύσει μια πρωτοφανή, παράνομη και αστήρικτη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, δρομολογείται Εθνική προδοσία στο Μακεδονικό, στο Κυπριακό αλλά και νέο εθνοκτόνο Μνημόνιο με κούρεμα τραπεζικών καταθέσεων στο πρότυπο της Κύπρου".