Στα νύχια off shore του Λουξεμβούργου η δημόσια περιουσία του Ελληνικού Λαού


Άκρως αποκαλυπτικά είναι τα ρεπορτάζ που δημοσιεύονται σε ξένα - κυρίως - ειδησεογραφικά δίκτυα σχετικά με τις εξελίξεις στο σκάνδαλο ESM που θα έπρεπε να συγκλονίζει την κοινή γνώμη στην Ελλάδα, αν ο ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ δεν «σφύριζαν» αδιάφορα και ένοχα. Το θέμα υπενθυμίζουμε το έφερε πρώτη η Χρυσή Αυγή στην Βουλή με αίτημα προς το προεδρείο της Βουλής για σύσταση ...

αρμόδιας επιτροπής. Βέβαια, ακόμα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αν οι δήθεν αντιμνημονιακοί και αντιπολιτευόμενοι βουλευτές συνηγορούσαν στο αίτημα της Χρυσής Αυγής, τότε ο Στουρνάρας θα ήταν υποχρεωμένος να έρθει στην επιτροπή Οικονομικών υποθέσεων της Βουλής και να δώσει εξηγήσεις.
Οι σημερινές αποκαλύψεις έρχονται από την «εκ των έσω» του παγκόσμιου συστήματος πληροφορημένη εφημερίδα Financial Times, η οποία κάνει λόγο για συντεταγμένο σχέδιο της Ευρωζώνης, ώστε να «ξεπεραστεί» η γραφειοκρατία στις ιδιωτικοποιήσεις - ξεπούλημα της περιουσίας του Ελληνικού Λαού. Αυτό, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, θα επιτευχθεί με την ίδρυση μίας εταιρίας διαχείρισης της δημόσιας περιουσίας, η οποία θα εδρεύει στο Λουξεμβούργο και θα αποτελείται από «ξένους ειδικούς».

Έτσι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας θα περάσει στα χέρια ξένων, χωρίς να δίνεται καν η δυνατότητα στην Ελληνική Κυβέρνηση να επεμβαίνει, γεγονός που σημαίνει πως οι συμβάσεις δεν θα περνάνε καν από την Βουλή, αλλά απλώς θα διαβιβάζεται το έγγραφο της πώλησης και μόνο. Λέμε, βέβαια, ότι θα διαβιβάζεται μόνο το έγγραφο, αφού τα χρήματα θα πηγαίνουν απευθείας στις αδηφάγες δαγκάνες των διεθνών τοκογλύφων.
Το μόνο που δεν έχουν υπολογίσει οι διεθνείς τοκογλύφοι είναι ότι έρχεται η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και ότι, δυστυχώς για αυτούς, μπορεί να μεταφέρουν την «διαχείριση» στο εξωτερικό, αλλά δεν μπορούν να μεταφέρουν και την περιουσία, όπως κάναν με τα γλυπτά του Παρθενώνα. Έτσι με μία Εθνική Ηγεσία, η οποιαδήποτε πράξη πώλησης από την εταιρία που σχεδιάζουν, δεν πρόκειται να εκτελεστεί.
Με φόντο τις νέες αποκαλύψεις το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Όχι στην υφαρπαγή της κρατικής περιουσίας από τους τοκογλύφους. Κάθε καλός τοκογλύφος πρώτα σε καταστρέφει οικονομικά και έπειτα σου αρπάζει την περιουσία. Η τρόικα ολοκληρώνει το σχέδιό της για την Ελλάδα με την υφαρπαγή του εθνικού μας πλούτου και των ακινήτων του Δημοσίου, μέσω κερδοσκοπικής εταιρίας του Λουξεμβούργου. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί άμεση καταγγελία του μνημονίου και άρνηση πληρωμής του παράνομου, τοκογλυφικού χρέους. Η κρατική μας περιουσία ανήκει στον ελληνικό λαό".