Ενημερωτική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος"


Πραγματοποιήθηκε στο Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ενημερωτική δράση από τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής, παρουσία των Βουλευτών Ιωάννη Λαγού, Ηλία Παναγιώταρου, Γιώργου Γερμενή και Νίκου Μίχου ενόψει των εκλογών του Σ.Α.Τ.Α.  που ξεκινάνε την Κυριακή. ...





Πέραν της ενημερωτικής δράσης οι Βουλευτές ενημερώθηκαν για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στους χώρους στάθμευσης και αναμονής 1 & 3, καθώς και της πολύωρης αναμονής λόγω της κλοπής του μεταφορικού μας έργου από το Σ.Ε.Τ.Ε. ελέω "κυρίου" Λυμπερόπουλου. Ένα επίσης σοβαρό πρόβλημα για το οποίο ενημερώθηκαν οι Βουλευτές μας είναι άθλιες συνθήκες υγιεινής στις τουαλέτες. Δεσμεύτηκαν να κάνουν ουσιαστικές παρεμβάσεις είτε στη Βουλή, είτε μέσω του ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α. για την βελτίωση αυτών των άθλιων αυτών συνθηκών. Συνάδελφοι στηρίξτε τον αγώνα του ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α. για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας μας.
Και επειδή ο ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α. δεν ξεχνά:

Τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής (ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α.) μαζί με χιλιάδες Έλληνες Πατριώτες ταξίδεψαν στην ιστορία. Σε μια αποφράδα ημέρα, την 29 Μαΐου 1453, όταν ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος Δραγάσης μαχόμενος μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματος του έγινε θρύλος. Η Πόλις Εάλω! Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε, σαν σύγχρονοι Πατριώτες λησμονούμε την Μεγάλη Ελλάδα και καθημερινά αγωνιζόμαστε ο καθένας απ΄την πλευρά του για το όραμα μας. Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικιά μας θα΄ ναι!

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α.
Τηλέφωνο Γραμματείας: 697 72 00 226
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: lasita.sata@gmail.com