Πως το ΠΑΣΟΚ χρηματοδοτούσε τους αριστεριστές από τα κομματικά του ταμεία


Τρανταχτά παραδείγματα για το πώς τα πράσινα τρωκτικά έτρωγαν τα λεφτά του ελληνικού λαού που έπαιρνε ως κομματική επιχορήγηση το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, παρουσιάζει το «Έθνος» του Μπόμπολα (εξ’ οικείων τα βέλη…), με ρεπορτάζ υπό τον τίτλο: «Ντοκουμέντα – Αγνοούνται 15 εκατ. από τα πράσινα ταμεία». Ιδού ένα παράδειγμα:



Εκδηλώσεις που δεν έγιναν, αλλά πληρώθηκαν κανονικά από το κόμμα «Ενδεικτικά της προχειρότητας με την οποία αντιμετωπίστηκε η διαχείριση του κομματικού ταμείου χωρίς να υπάρχει απαραιτήτως και δόλος των εμπλεκομένων είναι διάφορα τιμολόγια για εκδηλώσεις που δεν έγιναν ποτέ ή ήταν εντελώς άσχετες με τη δράση του ΠΑΣΟΚ. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα τιμολόγιο τον Μάρτιο του 2008 αξίας 80.250 ευρώ με την αιτιολογία «ανοιχτή εκδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος 20 Μαρτίου». Τη συγκεκριμένη ημερομηνία όμως το ΠΑΣΟΚ δεν είχε καμιά εκδήλωση, αλλά στο Σύνταγμα υπήρχε μια αντιρατσιστική συγκέντρωση από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και άλλους φορείς άσχετους με το κόμμα».
Μάλιστα! Πράγματι, την ίδια ημέρα, που έχει καθιερωθεί διεθνώς ως «παγκόσμια ημέρα αντιρατσιστικής δράσης», ο γνωστός «αντιρατσιστικός» συρφετός των μαντρόσκυλων της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης διοργάνωνε συλλ-αλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος, με συνθήματα όπως: «Χαρτιά και ίσα δικαιώματα στους μετανάστες- άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες- καμιά ανοχή στο ρατσισμό και τις φασιστικές συμμορίες- Θέλουμε έναν κόσμο που να χωράει πολλούς κόσμους» κ.τ.λ. Το συλλ-αλητήριο διοργανώθηκε με την πολιτική «ομπρέλα» των (πανίσχυρων τότε) καταπράσινων ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΟΛΜΕ, που υπογράφουν πρώτες-πρώτες το σχετικό κάλεσμα. Μήπως, λοιπόν, η φυλλάδα του Μπόμπολα… αδικεί το ΠΑΣΟΚ του Jeffrey; Μήπως το κακό συναπάντημα των αριστεριστών δεν ήταν καθόλου «άσχετο με το κόμμα», και τα 80.250 ευρώ από τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ πήγαν πράγματι στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα (και στις τσέπες των «αντιρατσιστών»…), που τότε ακόμα ήταν ουρές του ΠΑΣΟΚ και δεν είχαν περάσει στον ΣΥΡΙΖΑ;
(ΥΓ): Και βέβαια, να σημειωθεί ότι λίγους μήνες αργότερα ήρθε ο διαβόητος «Δεκέμβρης 2008», όπου υπήρξε απόλυτη συμπόρευση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-κουκουλοφόρων.