Τους πιάνει ο "αντιρατσιστικός νόμος"; - Συμπλοκή αλβανών και αράβων στα Γρεβενά - Νεκρός ένας ιρακινός


Το θύμα της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε το απόγευμα στις δικαστικές φυλακές Γρεβενών, ανάμεσα σε αλλοδαπούς κρατούμενους είναι Ιρακινός υπήκοος, ηλικίας 31 ετών, που εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία. Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, οι τρεις ...


τραυματίες, που μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο νοσοκομείο Γρεβενών, κατάγονται από το Ιράκ, τη Συρία και την Αλβανία. Όπως έγινε γνωστό, η συμπλοκή έγινε σε διάδρομο των φυλακών, κατά τον προαυλισμό των κρατουμένων. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 31 ετών Ιρακινός τραυματίστηκε θανάσιμα με αυτοσχέδιο μαχαίρι, ενώ μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της συμπλοκής.
Θα κατηγορηθούν άραγε οι δράστες και με τον νέο "αντιρατσιστικό" νόμο; Πιθανότατα όχι, γιατί όσα εγκλήματα διαπράττονται από αλλοδαπούς εις βάρος αλλόφυλων αλλοδαπών και κυρίως Ελλήνων δεν είναι ρατσιστικά, αλλά υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου. "Ρατσιστικά" εγκλήματα είναι (όχι όσα διαπράττονται) αλλά λέγονται από Έλληνες και δη Χρυσαυγίτες προς υπεράσπιση των Ελλήνων. Θα το διατρανώνουμε συνεχώς: Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Χώρα μας, είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων!