Αποκάλυψη Βρετανού υπουργού: Πακιστανοί βιάζουν ανήλικα κορίτσια στην Αγγλία!


Όσα δολίως και επιμελώς αποκρύπτουν τα εγχώρια μέσα μαζικής ενημέρωσης και φυσικά τα κόμματα της αποδόμησης του Έθνους στα πλαίσια του δήθεν «αντιρατσισμού», είχε το θάρρος να αποκαλύψει ο Άγγλος υπουργός για ζητήματα δημόσιας τάξης, Damian Green. Ο κύριος Green λοιπόν, σπάζοντας το τείχος των απαγορεύσεων τόλμησε να απαιτήσει από την πακιστανική ...

κοινότητα της Βρετανίας, να απορρίψει τις πρακτικές των μελών της, οι οποίες έχουν ως στόχο, νεαρότατα λευκά κορίτσια. Αιτία του ξεσπάσματος του Βρετανού υπουργού, η εξάρθρωση από τις αστυνομικές αρχές μιας ακόμη συμμορίας η οποία βασάνιζε και βίαζε 11χρονα λευκά κοριτσάκια. Αυτή ήταν η Πέμπτη φορά που εξαρθρώνεται παρόμοια συμμορία και κατά «διαβολική σύμπτωση», οι δράστες και μέλη της συμμορίας είναι Πακιστανοί!

Ο κύριος Green υπήρξε ιδιαίτερα οξύς και επικριτικός, εξαιτίας προφανώς των ειδεχθών εγκλημάτων τα οποία είχαν διαπράξει οι πακιστανικές συμμορίες. «Η Πακιστανική κοινότητα της Βρετανίας πρέπει οπωσδήποτε να ασχοληθεί σοβαρά με τις συμμορίες που βιάζουν λευκά κορίτσια», δήλωσε διαλύοντας την «αντιρατσιστική» προπαγάνδα η οποία ανθεί στη Μεγάλη Βρετανία. Χαρακτήρισε μάλιστα τα εγκλήματα «μεσαιωνικού τύπου», προσδιορίζοντας επίσης πως στόχος των Πακιστανών είναι 11χρονα λευκά κορίτσια. Αξίζει να επισημάνουμε το γεγονός πως στα πλαίσια της επιβολής της πολυφυλετικής κοινωνίας στο νησί, η κυβέρνηση χρηματοδοτεί σε συνεργασία με τα γνωστά διεθνή ιδρύματα, τόσο την αντιρατσιστική καμπάνια των μέσων ενημέρωσης όσο και πλήθος «αντιρατσιστικών» οργανώσεων.
Επιπρόσθετα, με νόμους και κυβερνητικές οδηγίες επιδιώκεται η ποινικοποίηση των Λευκών Βρετανών χριστιανών, προκειμένου να μη θίγονται οι κοινότητες των μεταναστών. Να θυμίσουμε μονάχα, τις διώξεις ενάντια σε λευκούς Άγγλους επειδή είχαν στο αυτοκίνητό τους τη σημαία του Αγ. Γεωργίου (λευκή σημαία με τον ερυθρό σταυρό), ενώ δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι απειλήθηκαν με απόλυση επειδή φορούσαν σταυρό στο λαιμό, ο οποίος «προκαλούσε» το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων. Παρόμοια κρούσματα τα οποία υπόκεινται στην - υποτίθεται- καταπολέμηση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, υπήρξαν τελευταία και σε βρετανικές τράπεζες, οι οποίες ανακοίνωσαν πως αποσύρουν τον καθιερωμένο κουμπαρά με μορφή γουρουνιού, διότι καθώς είπαν, προσβάλλει τους μουσουλμάνους συμπολίτες. Στοχευμένα λοιπόν και κατόπιν οργανωμένου σχεδίου, διαλύεται η κουλτούρα, τα ήθη και τελικά οι δομές των δυτικών κοινωνιών, ούτως ώστε να προσαρμοστούν στα δεδομένα της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Η συγκεκριμένη ενέργεια του Άγγλου υπουργού, καθίσταται βέβαιο πως θα προκαλέσει τις οργισμένες αντιδράσεις του βρετανικού πολιτικού κατεστημένου και φυσικά των σιωνιστικά ελεγχόμενων μέσων μαζικής ενημέρωσης. Στην απόπειρα να επιβληθεί οριστικά το πολυφυλετικό μοντέλο των κοινωνιών, η αλήθεια είτε αποκρύπτεται, είτε φιμώνεται. Αυτό οι τύραννοι της ανθρωπότητος και μαζί τα ανδρείκελά τους σε όλα τα κράτη, το ονομάζουν δημοκρατία. Άλλωστε και ο Ελληνικός Λαός πρόκειται να βιώσει τα ίδια, χάρη στο δήθεν «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο το οποίο φέρνει η κυβέρνηση Σαμαρά προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων. Οι πάντες όμως, εκτός των κομματικών συμμοριών της αριστεράς και της δεξιάς και των αργυρώνητων και κρατικοδίαιτων δημοσιογράφων, αναγνωρίζουν πως ο μόνος υφιστάμενος στην Ελλάδα ρατσισμός, είναι εκείνος εις βάρος των Ελλήνων. Η αλήθεια δεν φιμώνεται!