Ολη η αλήθεια για την παρακρατική επίθεση ελληνόφωνων και τουρκόφωνων αναρχοάπλυτων σε χρυσαυγίτες στην Ξάνθη


Επειδή γράφονται και ακούγονται απίστευτοι "δράκοι" για τα επεισόδια μεταξύ χρυσαυγιτών και άπλυτων αναρχοβαρεμένων στην Ξάνθη, έχουμε και παρουσιάζουμε όλη την αλήθεια για τα γεγονότα.
Το απόγευμα της ...



Πέμπτης γύρω στις 8, ομάδα περίπου 40 χρυσαυγιτών στην Ξάνθη ξεκίνησαν ενημερωτική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία μοιράζοντας φυλλάδια και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής. Προφανώς όμως αυτό ενόχλησε κάποιους "δημοκράτες" της σχιζοφρένειας και έτσι σε λίγη ώρα περίπου 30 άτομα αναρχοαυτόνομων αντικοινωνικών ρεμαλιών πλησίασαν τους χρυσαυγίτες και άρχισαν να βρίζουν και να πετάνε μπουκάλια, πέτρες και γενικώς ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Κανείς δεν ξέρει αν οι αναρχοπιθηκίζοντες ήταν μαστουρωμένοι ή απλά αυτό είναι το "φυσιολογικό" τους, δηλαδή όποιον δεν γουστάρουν στον δρόμο να του πετάνε αντικείμενα ως ψυχασθενείς που είναι. Αλλωστε με τέτοια άτομα δεν βγάζει ποτέ κανείς άκρη αφού στην μεγαλύτερη πλειοψηφία τους βρίσκονται "στην κοσμάρα τους".

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής μόλις δέχτηκαν την αλήτικη επίθεση των ταραξιών, έδρασαν αστραπιαία και κυνήγησαν τους παρακρατικούς μπαχαλάκηδες οι οποίοι ως θρασύδειλες κοτούλες που είναι ταμπουρώθηκαν στον δημόσιο χώρο του Πανεπιστημίου μάλιστα υπό την προκλητική προστασία της Αστυνομίας που απωθούσε τους χρυσαυγίτες (ίσως ορθά για να μην έρθουν στα χέρια) αλλά μη συλλαμβάνοντας την αλήτικη ομάδα των παρανόμων αναρχομαστούρηδων!!!!

Ενας νεαρός αναρχο-τέτοιος που χτυπήθηκε υπό άγνωστες συνθήκες (πιθανόν και από τους τρελο-συντρόφους του) είναι τουρκόφωνος ο οποίος μάλιστα ξεκίνησε πρώτος το επεισόδιο εναντίον των χρυσαυγιτών πετώντας την πρώτη πέτρα για να τραυματίσει όποιον πετύχει. Φοβερή δημοκρατία λέμε ο τύπος!!!
Να θυμήσουμε εδώ πως η συγκεκριμένη αγέλη αναρχο-παρανοϊκών έχει καταστρέψει 2 φορές τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη δυστυχώς χωρίς η αστυνομία να κάνει κάτι παρά τις κλήσεις που δέχτηκε από τους παρευρισκόμενους πολίτες. Επίσης ως άγρια ζώα, έχουν επιτεθεί και χτυπήσει άσχημα 2 μέλη της Χρυσής Αυγής Ξάνθης που περπατούσαν αμέριμνοι στον δρόμο, χωρίς διακριτική ενδυμασία του κόμματος. Δηλαδή τους κατέγραψαν και τους παρακολούθησαν για να τους χτυπήσουν, δρώντας ως κανονική μαφιόζικη συμμορία!!! Και η αστυνομία κάνει τον κινέζο, προφανώς με εντολές είτε του διευθυντή της, είτε κάποιου τοπικού πολιτικού παράγοντα!!!

Στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντως η αστυνομία έκανε ξανά ότι μπορούσε ώστε να διαλυθεί η πολιτική δραστηριότητα ενός κόμματος της Βουλής που ψήφισε ο ελληνικός λαός και να προστατέψει την εγκληματική και παρακρατική δραστηριότητα της γνωστής αγέλης αναρχομαστούρηδων που έχει μετατρέψει τον πανεπιστημιακό χώρο σε γιάφκα της.

Τι άλλο να περιμένουμε;;; Την επόμενη φορά να πετάνε τις πέτρες οι αστυνομικοί για να μην κουράζονται οι γνωστοί αναρχο-παρανοϊκοί της Ξάνθης... Μα τόσο;;;


tarodopakia.blogspot.gr