Τριήμερο εκδηλώσεων για τα δύο χρόνια Τ.Ο. Νίκαιας της Χρυσής Αυγής


Την Τρίτη 19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία της Τ.Ο. Νίκαιας, ανασκόπηση των δράσεων του Πυρήνα Νίκαιας για τα δύο χρόνια λειτουργίας του.
Έγινε προβολή βίντεο και φωτογραφιών, τόσο από δικές μας δράσεις όσο και από δράσεις άλλων Τοπικών, σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπου κληθήκαμε να συνδράμουμε. Μέσα σε κλίμα ...
 


συγκίνησης και υπερηφάνειας, τον λόγο πήρε ο γραμματέας της Τοπικής, συναγωνιστής Γεώργιος Πατέλης, ο οποίος ευχαρίστησε τους συναγωνιστές για την πολύτιμη παρουσία τους στον Αγώνα, τον κόσμο για την αγάπη που μας έχει δώσει απλόχερα, αλλά κυρίως τον Αρχηγό μας και τον περιφερειάρχη,  συναγωνιστή Ιωάννη Λαγό, οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν από την πρώτη στιγμή και είναι πάντοτε δίπλα μας. Ο συναγωνιστής Πατέλης επεσήμανε τις προσπάθειες που έγιναν από κατακάθια του δημοσίου βίου να λασπολογήσουν το Κίνημα, προσπάθειες που έπεσαν στο κενό. Η Τοπική Νίκαιας, σε μια δύσκολη περιοχή, κατάφερε και πότισε με το Εθνικιστικό ιδεώδες τις ψυχές όλο και περισσότερων Ελλήνων της περιοχής. Είμαστε εδώ, δίπλα στους συνέλληνες κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, όποτε μας χρειαστούν. Θα συνεχίσουμε τον Αγώνα, πιστοί στις ανώτερες Αξίες του Ελληνισμού, πιστοί στον άξιο Αρχηγό μας που ποτέ δεν πρόδωσε τους στρατιώτες του, πιστοί σε όσους Έλληνες αφυπνισμένους. Είμαστε ακόμα ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα που κτίζεται και υψώνεται για μια Ελλάδα νέα, για μια Ελλάδα Υπερήφανη και Ελεύθερη. Συνεχίζουμε το έργο μας αγέρωχοι και αναμένουμε την νέα αυγή του Ελληνισμού.





Την Τρίτη 19 και Τετάρτη 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν δύο νυχτερινές δράσης με διανομή έντυπου υλικού, καλώντας τους συμπολίτες μας να παραστούν στην γιορτή των δυο ετών λειτουργίας της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Νίκαιας.





Την Πέμπτη 21 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συγκέντρωση για τον εορτασμό των δυο χρόνων επιτυχούς λειτουργίας της Τ.Ο. Νίκαιας, όπου παρευρέθηκε πλήθος κόσμου. Την έναρξη των ομιλιών έκανε ο γραμματέας της Τοπικής, συναγωνιστής Γεώργιος Πατέλης, ενώ με την παρουσία τους μας οι συναγωνιστές - βουλευτές Ηλίας  Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης, Μιχαήλ Αρβανίτης, Παναγιώτης  Ηλιόπουλος, Νίκος Κούζηλος και ο βουλευτής και περιφερειάρχης μας Ιωάννης Λαγός. Οι παρευρισκόμενοι φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους βουλευτές μας, να εκφράσουν τα προβλήματά τους αλλά κυρίως να τους ευχαριστήσουν για την αξιέπαινη και μαχητική Εθνικιστική δράση τους, εντός και εκτός κοινοβουλίου. Δύο χρόνια Πυρήνας Νίκαιας και συνεχίζουμε. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!





 
Τ.Ο ΝΙΚΑΙΑΣ , ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ 30
(ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ )
1 ΤΗΛ:6976740401, 2 ΤΗΛ:6992332017, 3 ΤΗΛ:210-4909389
Τρίτη - Πέμπτη 17:00-20:00
Παρασκευή 09:00-13:0
0