Νεκρός Έλληνας από ισλαμιστές τρομοκράτες! Και ο Σαμαράς τους φτιάχνει τζαμί...


Νεκρός είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτει το υπουργείο Εξωτερικών, ο Έλληνας πολίτης, ο οποίος είχε απαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου από ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση στη Νιγηρία.
Το ΥΠ.ΕΞ, που έχει ενημερώσει την οικογένειά του, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ότι ο Έλληνας ήταν εργαζόμενος της λιβανέζικης εταιρίας Setraco στο Μπάουτσι της βόρειας Νιγηρίας, όταν ...
 


ένοπλοι επιτέθηκαν στο συγκρότημα όπου διέμενε το προσωπικό της εταιρίας και απήγαγαν επτά άτομα.Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, "η τρομοκρατική οργάνωση, μετά την ανάληψη της ευθύνης για την επίθεση, δεν επικοινώνησε ούτε διατύπωσε, σε οποιαδήποτε φάση, αιτήματα για την απελευθέρωση των ομήρων”. Επιπλέον  προστίθεται στην ανακοίνωση: "Με βάση την ενημέρωση που έχουμε, δεν υπήρξε επιχείρηση απελευθέρωσης των ομήρων".
Ο άτυχος συμπατριώτης μας δεν βρήκε δουλειά στην Ελλάδα, ούτε στην υπόλοιπη Ευρώπη και ανταποκρίθηκε σε αγγελία λιβανέζικης εταιρείας για εργασία στο εργοτάξιο κατασκευαστικής εταιρείας Setraco στη Νιγηρία. Τελικά απήχθη μαζί με έξι συναδέλφους του από Νιγηριανούς ισλαμιστές και σύμφωνα με τις ενδείξεις έχασε τη ζωή του χωρίς να ενδιαφερθεί κανένας επίσημος φορέας. Μάλιστα δεν υπήρξε καν επιχείρηση απελευθέρωσης των ομήρων.
Ο Σαμαράς που τόσα χρόνια δεν έχει ακούσει τίποτα σχετικά με την απελπισία του βιώνουν οι Έλληνες, παραδίδει γη και ύδωρ, όχι μόνο στους διεθνείς τοκογλύφους αλλά και στους ισλαμιστές λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας από άκρη σε άκρη . Με εντολή λοιπόν του Σαμαρά προχωράει κανονικότατα η κατασκευή τζαμιού στο κέντρο των Αθηνών, μάλιστα έχουν ολοκληρωθεί και οι σχετικές απαλλοτριώσεις.