Αν μια δήλωση δεν έχει μέσα και "ολίγη απειλή" από Χρυσή Αυγή δεν παίρνει δημοσιότητα - Παραλήρημα Μαλέλη: «Ψόφα ρε κομμούνι, έγραφε η Χρυσή Αυγή όσο ήμουν σε κώμα»


Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR και γνωστός δημοσιογράφος, Σταμάτης Μαλέλης είχε πρόσφατα μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Έφτασε μάλιστα λόγω εμφράγματος να πέσει σε κώμα. Τώρα έχει ανανήψει πλήρως και ευχόμαστε να είναι καλά στην υγεία του. ...


 
 Δυστυχώς, όμως, ακόμα και μια τέτοια προσωπική υπόθεση και μάλιστα υγείας ο κ. Μαλέλης, που είναι γνωστός και ανοικτός υποστηρικτής της ΔΗΜΑΡ, την εκμεταλλεύτηκε για να ρίξει λάσπη στην Χρυσή Αυγή. Είπε, λοιπόν, ο δημοσιογράφος για την περιπέτεια της υγείας του: "Ήθελα να ευχαριστήσω γιατί ήταν συγκλονιστικό για εμένα το πόσο γενναία μου φέρθηκαν τα Blogs και τα sites. Και πόσο διακριτικά. Με αντιμετώπισαν με πολλή καθαρότητα. Εκτός από ένα σχόλιο στο blog της Χρυσής Αυγής που έγραψαν «ψόφα ρε κομμούνι»".
Ο κ. Μαλέλης, ως... αντικειμενικός δημοσιογράφος που ισχυρίζεται πως είναι, θα πρέπει να μιλά με στοιχεία και όχι να εξαπολύει λάσπη που τελικά επιστρέφει στον ίδιο. Πέραν του γεγονότος πως η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ΟΥΔΕΠΟΤΕ αναφέρθηκε στην θέμα της υγείας του Σταμάτη Μαλέλη, οφείλουμε να επισημάνουμε πως δεν υπάρχει και δυνατότητα σχολίων. Άρα, το σχόλιο "ψόφα ρε κομμούνι" είναι ένα συμβάν που υπάρχει μόνο στον χώρο της αχαλίνωτης φαντασίας του κ. Μαλέλη ή αυτών που του το μετέφεραν ως υπαρκτό γεγονός.
Εν αντιθέσει με τις πρακτικές επιβίωσης των μεγαλόσχημων δημοσιογράφων, η Χρυσή Αυγή δεν γλείφει κανέναν καναλάρχη και μεγαλοεκδότη, αλλά μιλά πάντα την σκληρή γλώσσα της αλήθειας. Και αυτός είναι ο βασικός λόγος που δέχεται έναν άνευ προηγουμένου ανορθόδοξο επικοινωνιακό πόλεμο από το σύνολο των ΜΜΕ είτε με φίμωση, είτε με παραπληροφόρηση, είτε με λάσπη και ψευδολογία. Περαστικά σας κ. Μαλέλη!