Νέος "αποκλεισμός" της Χρυσής Αυγής από Σαμαρά-Στουρνάρα... τους πονάει η αλήθεια!


Κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού ο υπουργός των Οικονομικών Γ. Στουρνάρας θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων για τα γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν τα αμέσως προηγούμενα εικοσιτετράωρα σχετικά με την συμφωνία Λευκωσίας και Τρόικας. Ο κύριος Στουρνάρας βέβαια, άφησε ήδη να διαρρεύσει πως η ενημέρωση δεν θα γίνει προς το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή! ...




Ακόμη ένας θρίαμβος της μεταπολιτευτικής ψευτοδημοκρατίας του ανθελληνικού Καθεστώτος, μιας και το κατ’ εξοχήν ανδρείκελο των Βρυξελλών, η μαριονέτα του διεθνούς τραπεζικού συστήματος Γιάννης Στουρνάρας, αναμένεται να δώσει διευκρινήσεις των εξελίξεων οι οποίες έλαβαν και λαμβάνουν χώρα στην Κύπρο, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στα πολιτικά κόμματα εκτός της Χρυσής Αυγής. Το πιόνι του διεθνούς κεφαλαίου, το οποίο συνέβαλε τα μέγιστα προ δέκα και πλέον ετών ώστε η Ελλάς να εισέλθει στη μέγγενη του ευρώ, αρνείται την ενημέρωση σε ένα πολιτικό κόμμα που ψηφίστηκε από μισό εκατομμύριο Έλληνες και σήμερα χαίρει της εμπιστοσύνης ενός και πλέον εκατομμυρίου. Έτσι εννοούν τη δημοκρατία οι υποτακτικοί των Βρυξελλών και της Τρόικας, εκείνοι οι οποίοι εξαθλιώνουν το Λαό μας και τον οδηγούν ως πρόβατο στη σφαγή. Ιδού οι πραγματικοί εχθροί της ελευθερίας των πολιτικών πεποιθήσεων!
Είναι προφανές, πως η μαριονέτα η οποία ακούει στο όνομα Στουρνάρας, δε διαθέτει τα κότσια να λάβει μόνη μια τέτοια απόφαση. Αντίθετα, η απόφαση δεν είναι παρά εντολή του ίδιου του πρωθυπουργού, εκείνου ο οποίος σήμερα πανηγυρίζει με το δράμα της Κύπρου, φρονώντας πως κατ’ αυτό τον τρόπο δικαιολογείται η δική του δουλικότητα έναντι του Βερολίνου και της Τρόικας, η οποία σφραγίστηκε με τις υπογραφές των μνημονίων. Η πατριδοκάπηλη και ψοφοδεής παράταξη της καραμανλικής Δεξιάς, προδίδει για δεύτερη φορά την Κύπρο, αλλά πλανάται εάν νομίζει πως δύναται να περιφρονεί την θέληση του Ελληνικού Λαού. Ούτε βήμα πίσω, Λαϊκός Εθνικισμός ΤΩΡΑ!