Η Κοκκινιά έφτυσε τον Τσίπρα... τρεις κι ο κούκος στο Σύριζα, χιλιάδες Έλληνες στην Χρυσή Αυγή!


Ούτε 200 άτομα δε μάζεψε ο Τσίπρας στην Νίκαια, ενώ οι μισοί ήταν βουλευτές, υπάλληλοι και έμμισθοι του Σύριζα. Στο ίδιο σημείο η Χρυσή Αυγή είχε πρόσφατα συγκεντρώσει 5 χιλιάδες Έλληνες! Οι αριστεροί ξέχασαν γρήγορα την προδοτική τους θέση ότι "το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του" και θυμήθηκαν τα ελληνικά πετρέλαια για να αλιεύσουν ψήφους από τους αδαείς.
Όταν η Χρυσή Αυγή έδινε μάχες για τις ελληνικές πλουτοπαραγωγικές πηγές, ολόκληρο το πολιτικό σύστημα μας αποκαλούσε από γραφικούς μέχρι χουντικούς. ...




Σήμερα δικαιωνόμαστε γι' αυτό και απολαμβάνουμε της εμπιστοσύνης ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν βλέπετε από τη μία τη σημερινή συγκέντρωση του Σύριζα, όπου συμμετέχουν βουλευτές του, υψηλόβαθμα στελέχη, κομματικά στελέχη, έμμισθοι υπάλληλοι και δημοσιογράφοι όλων των ΜΜΕ. Συνολικά δεν είναι ούτε 200 άτομα (μαζί με τις δεκάδες των δημοσιογράφων-φωτορεπόρτερ και τους περαστικούς). Στις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής στο Περιβολάκι, αλλά ακόμη και σε τοπικές εκδηλώσεις στα γραφεία μας στη Νίκαια, ο κόσμος είναι δεκαπλάσιος και βάλε.

Τρανή απόδειξη ότι ο Σύριζα και η αριστερά γενικότερα πατώνουν στις λαϊκές συνοικίες και κερδίζουν πόντους μόνο στους μεγαλοαστούς πρώην ΠΑΣΟΚους, που είδαν τα προνόμιά τους να χάνονται με τη διάλυση του πράσινου απο-κόμματος. Οι Συριζαίοι άλλωστε ήταν ανέκαθεν βολεμένοι από το βαθύ ΠΑΣΟΚ στις μέρες της παντοδυναμίας του. Ο Τσίπρας είχε πασοκικό βίσμα για να λουφάρει τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό. Ενώ το δεξί του χέρι, η Δούρου, ήταν διορισμένη στο ΥΠΕΘΑ επί Τσοχατζόπουλου! Καμία σχέση δεν έχουν αυτά τα λαμόγια με τον απλό, φτωχό Έλληνα της Κοκκινιάς που και σήμερα τους έφτυσε για πολλοστή φορά! 

Την ίδια ώρα, όλες οι λαϊκές γειτονιές, από την Νίκαια και την Καισαριανή, μέχρι το Πέραμα και το Κερατσίνι, έχουν βαφτεί γαλανές. Έχουν γίνει προπύργια της Χρυσής Αυγής. Στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το παρόν κείμενο θα δείτε πως η νεολαία των συνοικιών αυτών είναι στο πλευρό μας. Η μάχιμη ελληνική νεολαία, οι εργάτες, οι άνεργοι, όσοι ζουν έντιμα και με αξιοπρέπεια τη ζωή τους, μακριά από τα κομματόσκυλα που διέσυραν τη χώρα τις τελευταίες δεκαετίες. Οι Συριζαίοι, βλέποντας πως η υπόθεση δεν τραβάει, κατήργησαν τις κόκκινες σημαίες από τις συγκεντρώσεις τους. Θυμήθηκαν μάλιστα να εμφανίσουν και μία (αυστηρά και μόνο ΜΙΑ!) ελληνική σημαία. Αυτοί που χρόνια τώρα υπερασπίζονται τα σκουπίδια που την καίνε, στα όποια Πολυτεχνεία. Ο λαός όμως έχει και μνήμη και κρίση, γι’ αυτό και τους φτύνει…