Καθεστωτικό σχέδιο ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές


Ο πανικός του συστήματος για τις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές.
Το ότι καίγεται η μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας (ομοίως και οι αριστεροί συνεταίροι της στο μεταπολιτευτικό κατεστημένο – ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ) για το ποσοστό που θα πάρει η Χρυσή Αυγή στις επόμενες βουλευτικές εκλογές κι αν θα αναδειχθεί απ’ αυτές αξιωματική αντιπολίτευση, είναι γνωστό και στις… γάτες ακόμα. Αλλά, βουλευτικές εκλογές δε φαίνονται στον ορίζοντα, γιατί ΚΑΝΕΝΑ κόμμα -πλην Χρυσής Αυγής- δεν τις θέλει, το καθένα για τους δικούς του λόγους. ...



Οπότε, έχουμε μπροστά μας τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές. Οι ευρωεκλογές είναι στάνταρ. Ως γνωστόν, θα γίνουν την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου 2014, σε ολόκληρη την Ευρώπη κι αυτό δεν αλλάζει ούτε με… σφαίρες. Με τις δημοτικές/περιφερειακές, όμως, τι γίνεται;
Δεν… εννοήσαμε καλώς!
Λίγο πριν από τις προηγούμενες, που έγιναν τον Νοέμβριο του 2010, ο τότε αρμόδιος υπουργός είχε ανακοινώσει ότι η θητεία αυτών που θα εκλεγούν θα είναι τριάμισι χρόνια, οι επόμενες δημοτικές/περιφερειακές εκλογές θα γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές τον Ιούνιο του 2014 και από κει και πέρα θα γίνονται κάθε 5 χρόνια, μαζί με τις ευρωεκλογές, για λόγους εξοικονόμησης πόρων. Από τότε… ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Έπεσε σιγή ασυρμάτου! Με αποτέλεσμα, να κυκλοφορούν διάφορες φήμες, που λένε πως δεν… εννοήσαμε καλώς αυτό που είπε ο τότε αρμόδιος υπουργός, πως η τρέχουσα θητεία –κι όχι η επόμενη- των εκλεγμένων του 2010 είναι 5ετούς διάρκειας, άρα οι επόμενες δημοτικές/περιφερειακές εκλογές θα γίνουν τον Νοέμβριο του 2015! Όσον αφορά τους λόγους οικονομίας που επικαλέστηκε, για να συμπίπτουν οι δημοτικές/περιφερειακές με τις ευρωεκλογές, ισχύουν μεν, αλλά κατόπιν… ωρίμου σκέψεως οι αρμόδιοι άλλαξαν γνώμη, λαμβάνοντας υπόψη τους το δεδομένο ότι με τρεις κάλπες μαζί θα μπερδευτεί ο κόσμος, θα πέφτουν ψηφοδέλτια άλλα αντί άλλων στις 3 κάλπες κι έτσι θα προκύψουν πολλά άκυρα και θα εκφυλιστεί η όλη διαδικασία.
Χρυσαυγίτες δήμαρχοι/περιφερειάρχες.
Είναι προφανές, ότι οι παλινωδίες αυτές δεν οφείλονται στο φόβο ότι θα… μπερδευτεί ο κόσμος από τις 3 κάλπες, αλλά στη σιγουριά των νυν δημάρχων-περιφερειαρχών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, πως αν γίνουν σύντομα εκλογές υπ’ αυτές τις συνθήκες, θα καταποντιστούν και οι 9 στους 10 δεν πρόκειται να επανεκλεγούν. Και στη σιγουριά των τριών καμπαλέρος της συγκυβέρνησης (και των αριστερών συνεταίρων τους στη… μάσα), ότι η Χρυσή Αυγή θα εκλέξει πολλούς δημάρχους και περιφερειάρχες, ακόμα κι αν τότε δε θα είναι ακόμα δεύτερο κόμμα. Και ιδού πως:
1ον) Οι δημοτικές/περιφερειακές εκλογές είναι «ελεύθερες», δε μπορεί να έχουν σοβαρά εκβιαστικά διλήμματα (του τύπου «ή εμείς ή το χάος της χρεωκοπίας» κ.α.), άρα πολύς κόσμος θα θελήσει να τιμωρήσει τη συγκυβέρνηση και θα το κάνει αβίαστα.
2ον) Σε πολλές περιπτώσεις θα μπαίνουν στο 2ο γύρο υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής. Κι ότι κι αν πει ο Αντωνάκης, οι ψηφοφόροι της ΝΔ, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, θα ψηφίζουν τον χρυσαυγίτη υποψήφιο.
3ον) Δε συμφέρει το σύστημα να αναγκαστεί –υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής- η ΝΔ να υποστηρίζει στο 2ο γύρο υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ και το ανάποδο, γιατί έτσι θα φανεί η ωμή πραγματικότητα: πως «μια παρέα είναι όλοι τους»!
Σατανικό σχέδιο ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής.
Μπροστά, λοιπόν, σ’ αυτόν τον πραγματικό εφιάλτη για το σύστημα και τους ξένους προστάτες του, να βρεθεί αύριο η χώρα με δεκάδες –ή και εκατοντάδες- χρυσαυγίτες δημάρχους/περιφερειάρχες, τα… μεγάλα μυαλά του καθεστώτος έκατσαν κάτω μέχρι που έβγαλαν οι κώλοι τους… καρούλες και εκπόνησαν ένα σατανικό σχέδιο ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής στους δήμους και στις περιφέρειες, το οποίο και θα σας παρουσιάσω ευθύς αμέσως. Πως το ’μαθα; Μου το’ πε ένα… πουλάκι.
Τουρλού-τουρλού οι υποψήφιοι!
Θα υπάρχουν από δύο διαφορετικά ψηφοδέλτια για κάθε περίπτωση, δύο για τον Δήμο και δύο για την Περιφέρεια. Στα μεν πρώτα, θα υπάρχουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι/περιφερειάρχες, οι οποίοι βεβαίως θα είναι εκ των προτέρων γνωστό τι καπνό φουμάρουν και ποιο κόμμα εκπροσωπούν. Στα δεύτερα «κοινά» ψηφοδέλτια, που θα είναι «σεντόνια» στο μέγεθος, θα υπάρχουν όλοι –τουρλού- τουρλού- ανεξαιρέτως οι υποψήφιοι δημοτικοί/περιφερειακοί σύμβουλοι, ανεξαρτήτως ποιον υποψήφιο δήμαρχο/περιφερειάρχη υποστηρίζουν και από ποιο κόμμα υποστηρίζονται.
Έχουν γνώση οι φύλακες…
Με τον τρόπο αυτό, η συγκυβέρνηση ελπίζει πως θα εκλεγούν αρκετοί από τους εκλεκτούς της, που θα καμουφλάρονται πίσω από τη μάσκα του «ανεξάρτητου» υποψηφίου (το πιθανότερο είναι να προωθούν νέους υποψηφίους, όχι κομματικά «βαμμένους»), θα είναι «επιφανή» μέλη της κοινωνίας (δηλαδή, αυτοί που τα τρώγανε μια ζωή…), άρα θα διαθέτουν αναγνωρισιμότητα και χρήμα, άρα και προβολή από τα ΜΜΕ. Εν αντιθέσει με τους χρυσαυγίτες υποψηφίους, που δε θα είναι «επιφανείς», άρα ούτε και γνωστοί στον πολύ κόσμο, δε θα διαθέτουν χρήμα, δε θα προβάλλονται από τα ΜΜΕ κ.τ.λ. Οπότε, σου λέει, μπορεί να εκλεγεί κάπου χρυσαυγίτης δήμαρχος/περιφερειάρχης, ως πρόσωπο, αλλά δε θα έχει την πλειοψηφία των δημοτικών/περιφερειακών συμβούλων κι έτσι δε θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμά του. Τι θα κάνει, λοιπόν; Θα αναγκαστεί να αποσυρθεί! Αυτό είναι το σατανικό σχέδιο των αρρωστημένων εγκεφάλων. Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες. Κι όπως αντιμετωπίσαμε επιτυχώς όλα τ’ άλλα σχέδιά τους, έτσι θα το αντιμετωπίσουμε κι αυτό!.
(Δημοσιεύεται στη στήλη του «Αντίοχου», στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί)