Ηλίας Παναγιώταρος: Γιατί κύριε Στουρνάρα;


Για περισσότερο από 3 χρόνια παίρνετε «βαρυσήμαντες» οικονομικές αποφάσεις οι οποίες συνεχώς διαψεύδουν εσάς, καθώς και τις προηγούμενες αποφάσεις σας. 
Αντί να «βγούμε» στις αγορές από το 2012 όπως είχε υποσχεθεί αυτός ο... λαμπρός «Έλληνας» πρωθυπουργός Γεώργιος - Τζέφρυ Παπανδρέου στην αρχή της κρίσης το 2010, μπήκαμε ακόμη πιο βαθειά στη δίνη της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής. ...




Καθημερινά, κάθε απόφαση, κάθε οικονομικός σχεδιασμός σας, εκτός του ότι αποδεικνύει ότι οι περγαμηνές σας και τα πτυχία σας είναι επιεικώς για τα σκουπίδια, κάτι ουδόλως μας (ενδιαφέρει) λυπεί, δημιουργεί όμως τεράστια και δυσεπίλυτα προβλήματα επιβίωσης στους συμπατριώτες σας (αν αισθάνεστε καθόλου Έλληνας), οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς τους.
Κάτι για το οποίο το Σύνταγμα της Ελλάδας, το οποίο έχει συνταχθεί με αίμα και αγώνες λέει ρητά ότι η πολιτική εξουσία είναι υποχρεωμένη να διασφαλίζει την αξιοπρεπή διαβίωση των πολιτών της χώρας. Γι’ αυτό πέστε μας, πότε επιτέλους και πως θα τελειώσει αυτός ο Γολγοθάς των Ελλαδιτών και από ότι φαίνεται δυστυχώς και των Κυπρίων αδερφών μας. Σίγουρα δεν μπορείτε να δώσετε κάποια απάντηση γιατί πολύ απλά δεν έχετε, δεν ξέρετε για να έχετε μία απάντηση. Όλες οι προηγούμενες υποσχέσεις σας, προγνώσεις, προβλέψεις σας αποδειχτήκανε φούμαρα, αερολογίες, οι οποίες όμως καταστρέψουν ένα ολόκληρο έθνος.
Σίγουρα δεν γνωρίζετε την όποια λύση, αλλά δεν έχετε ούτε την στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθείτε για να μην σας προτείνω να κάνετε ότι θα έκανε ο Ιάπωνας ομόλογός σας σε ανάλογη περίπτωση... Και επιτέλους πότε θα καταλάβετε ότι τα γαμψομύτικα τραπεζικά κοράκια που σας καθοδηγούν δεν ενδιαφέρονται ούτε για το καλό της Ελλάδας, ούτε για το καλό της Κύπρου, ούτε ολόκληρης της Ευρώπης, παρά μόνον για τα δικά τους ιδιοτελή συμφέροντα και τραπεζικούς λογαριασμούς. Ή μήπως γνωρίζετε τον απώτερο στόχο των απανταχού γαμψομύτιδων και εσείς λειτουργείτε ως εντεταλμένοι τους, των οποίων τις οδηγίες τις λαμβάνετε στις διάφορες κλειστές λέσχες (βλέπε Bildeberg), στις οποίες ήσασταν προσκεκλημένοι σχεδόν όλοι οι Πρωθυπουργοί και οι Υπουργοί Οικονομικών και μάλιστα πριν πάρετε τα αξιώματά σας. Τυχαίο; Δεν νομίζω!
Το ευρώ απεδείχθη η καταστροφή μας. Η εθνική κυριαρχία θέλει και εθνικό νόμισμα και αυτός οφείλει να είναι και ο βασικότερος στόχος μια εθνικής ηγεσίας. Για την επίτευξη του στόχου αυτού είναι απαραίτητη η αυτάρκεια στα βασικά είδη διαβίωσης του λαού μας. Αυτός πρέπει και να είναι και ο στόχος εφ’ ό
σον με την επιστροφή στην εθνική παραγωγή εξασφαλίσουμε την αυτάρκεια, τότε θα μπορούμε να αποκτήσουμε και πάλι εθνικό νόμισμα το οποίο θα είναι ένα επιπλέον εργαλείο για την εθνική μας ανεξαρτησία. Όλα αυτά τα ξέρατε κύριοι Παπανδρέου, Σαμαρά, Βενιζέλο, Παπακωνσταντίνου, Στουρνάρα και λοιποί. Αλλά επειδή δεν θέλετε το καλό της Ελλάδας, πράττετε τα αντίθετα. Και τελικώς κύριε Στουρνάρα το κοινό σας κομμουνιστικό παρελθόν με την κυρία Μέρκελ εξηγεί και την προσκόλληση σας επάνω της.
 
Ηλίας Παναγιώταρος
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου
Βουλευτής Β΄ Αθηνών Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή