Μετά το χαράτσι έρχονται και τα ασφάλιστρα ακινήτων


Η κυβέρνηση έχει εδώ και πολύ καιρό εξαπολύσει ένα ιδιότυπο κυνήγι μαγισσών ενάντια στην ατομική ιδιοκτησία των Ελλήνων. Ένα κυνήγι που από τα επίσημα στοιχεία έχει χαρακτηριστεί ως πλήρως αποτυχημένο, αφού έχει προσκρούσει στην αδυναμία των Ελλήνων να αποπληρώσουν τις οφειλές που τους επιβάλλει το κράτος.  ....



Οι Έλληνες βάλλονται από παντού με νέους φόρους να ξεπηδάνε συνέχεια και να αφορούν πραγματικά τα πάντα. Από την άλλη τα επίσημα στοιχεία – πάλι – δείχνουν ότι οι διάφοροι «ημέτεροι» παραμένουν στο απυρόβλητο. Ενδεικτικά τα στοιχεία για τις εισπράξεις των εφοριών που δείχνουν ότι οι μεγαλοοφειλέτες δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, βάσει των – έτσι και αλλιώς – άδικων νόμων που έχει θεσπίσει το κράτος.
Και αυτό, φυσικά, δεν αρκούσε… Θα έπρεπε να δοθούν και επιπλέον δώρα στους ημέτερους, στις πολυεθνικές εταιρίες, προκειμένου να κερδοφορήσουν εις βάρος του μέσου Έλληνα πολίτη. Έτσι, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Καθημερινή», το υπουργείο οικονομικών επεξεργάζεται νόμο που θα αφορά την υποχρεωτική ασφάλιση όλων των ακινήτων για φυσική καταστροφή. Δίνει δηλαδή στο πιάτο και υποχρεωτικά ως πελατεία τους Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων στις πολυεθνικές ασφαλιστικές εταιρίες.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ το ασφάλιστρο σκέφτονται να είναι 100 – 150 ευρώ ετησίως, ποσό που, φυσικά, δεν είναι «τίποτα» για έναν ιδιοκτήτη βίλας, αλλά πολύ πιθανόν να είναι αδύνατον να αποπληρωθεί από τον μέσο Έλληνα που μετά από χρόνια σκληρής εργασίας κατάφερε να αγοράσει ένα σπίτι, το οποίο έτσι και αλλιώς έχει υποθηκευμένο στην τράπεζα, με δόσεις.     
Οι κυβερνώντες, πραγματικά δεν έχουν πλέον ουδεμία επαφή με την πραγματικότητα. Έχει πλέον καταστεί επιτακτική η ανάγκη οριστικής και αμετάκλητης αντικατάστασης τους με μία Εθνική Κυβέρνηση Χρυσής Αυγής. Για να ξεβρωμίσει ο τόπος.