Πακιστανικό τέρας προσπάθησε να βιάσει 21χρονη!


Αυτοί είναι οι «κακόμοιροι» οικονομικοί μετανάστες που έχουν καταλάβει τη χώρα!
Για ακόμη μια φορά μια Ελληνίδα πέφτει θύμα επίδοξου πακιστανού βιαστή, κάτι που μας θυμίζει την υπόθεση με τον πακιστανό βιαστή της Πάρου.
Συγκεκριμένα, η 21χρονη κοπέλα περπατούσε ανυποψίαστη στην ...



πόλη της Κω, όταν ο πακιστανός άρχισε να της επιτίθεται στη μέση του δρόμου με σκοπό να τη βιάσει! Ο 23χρονος επίδοξος βιαστής ακινητοποίησε τη νεαρή γυναίκα και αποπειράθηκε να την εξαναγκάσει σε σαρκική επαφή σχίζοντας τα ρούχα της! Όμως, οι κραυγές τρόμου που έβαλε η 21χρονη τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τα σχέδιά του και να τραπεί σε φυγή. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που ξεκίνησαν αμέσως έρευνες και προσαγωγές υπόπτων, κατάφεραν να εντοπίσουν τον λαθρομετανάστη και να τον οδηγήσουν στην Ασφάλεια, όπου αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από το παρ’ ολίγον θύμα του και συνελήφθη. Ο 23χρονος πακιστανός, που θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, βρισκόταν παράνομα στη χώρα και θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την απέλασή του.
Πρόκειται για μια επαίσχυντη πράξη που προκαλεί εκ νέου την Ελληνική κοινή γνώμη. Φτάνει πια η αθρόα εισροή λαθρομεταναστών! Δεν είναι η πρώτη φορά που λαθροεισβολέας διαπράττει φρικτή εγκληματική ενέργεια κατά Έλληνα πολίτη. Άμεση ανάγκη είναι η απέλαση όλων των λαθρομεταναστών από την χώρα! Να τεθεί ιδιώνυμο όποιο έγκλημα διενεργεί παράνομος αλλοδαπός! Στην σημερινή Ελλάδα ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει, είναι αυτός κατά των Ελλήνων!