ΨΕΥΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ - Με ψέμματα και φωτομοντάζ δε χτυπιέται το Εθνικιστικό Κίνημα: Οι απαντήσεις της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Με ψέμματα και αθλιότητες, τα κανάλια της διαπλοκής και της διαφθοράς ξεκίνησαν μία άνευ προηγουμένου εκστρατεία λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής. ...





- Για την επίσκεψη στο νοσοκομείο της Τρίπολης: Χρησιμοποιώντας ένα άθλιο φωτομοντάζ της εφημερίδας των Συντακτών (η ίδια η εφημερίδα αναφέρει ότι πρόκειται για μοντάζ...) ο Alpha ξεπέρασε κάθε όριο παραπληροφόρησης, με στόχο να συκοφαντήσει την Χρυσή Αυγή. Ο άνδρας στο αριστερό μέρος της φωτογραφίας είναι προφανώς... φάντασμα, καθώς το χέρι του περνά μέσα από την πόρτα του νοσοκομείου. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν κάνουν περιπολίες, ούτε εκφοβίζουν. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής καταγγέλλουν το άθλιο και διεφθαρμένο κράτους του μνημονίου, που έχει καταστρέψει τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων.
- Για την απόλυση της διευθύντριας του νοσοκομείου από την ξεφτιλισμένη ΝΔ: Αυτοί που κατάντησαν τα δημόσια νοσοκομεία κέντρα διαφθοράς και παρανομίας με τα φακελάκια και τους λαθρομετανάστες, τώρα στοχοποιούν ανθρώπους που "τόλμησαν" να μιλήσουν με εκπροσώπους εκλεγμένου κόμματος. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον νόμιμο πολιτικό της αγώνα και με το θεσμικό της ρόλο θα αγωνιστεί για την επίλυση των προβλημάτων της χώρας.
- Για τα παραμύθια του MEGA περί διασύνδεσης με νεοναζί: Με καθυστέρηση πολλών ημερών, το ξεφτιλισμένο σύστημα των εγχώριων ΜΜΕ ξεκίνησε μία ακόμη άθλια επίθεση λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής. Αποκορύφωμα το ρεπορτάζ του ΜΕΓΚΑ, του καναλιού που προ ολίγων ημερών δεν έδειξε ούτε ένα πλάνο από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων για τα Ίμια. Ο φαντασιόπληκτος δημοσιογράφος του εν λόγω σταθμού ανακάλυψε ακόμα και... ταξίδι στελέχους της Χρυσής Αυγής στη Γερμανία και σύλληψή του στο αεροδρόμιο από τις γερμανικές αρχές. Οι άνθρωποι είναι καλύτερο να παρατήσουν τη δημοσιογραφία (αν πιστεύει πλέον κανείς ότι είναι δημοσιογράφοι και όχι άθλιοι προπαγανδιστές) και να ασχοληθούν με το αστυνομικό μυθιστόρημα.
Τελικά με καθυστέρηση μίας ημέρας, ο εν λόγω δημοσιογράφος-συγγραφέας φανταστικών ιστοριών, αποκάλυψε την πηγή του: ήταν τα ίδια άτομα που προ ενός λεπτού χαρακτήριζε νεοναζί, εγκληματίες και περιθωριακούς. Συνεπώς για το MEGA ακόμα και οι νεοναζί ποινικοί κατάδικοι αποτελούν σοβαρή και αξιόπιστη πηγή, όταν πρόκειται να ρίξουν λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής.
Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα: ουδέποτε συνέβη περιστατικό με βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε αεροδρόμιο της Γερμανίας. Ουδεμία σχέση ή πολιτική συνεργασία έχουμε με τα πρόσωπα που απεικονίζονται στις επίμαχες φωτογραφίες, πέραν της συνέντευξης που δόθηκε την περασμένη Παρασκευή.