Το ΚΚΕ είναι ο πιο λυσσασμένος εχθρός του λαού και της αγροτιάς


Στην αλήστου μνήμης εποχή του σταλινισμού στην ΕΣΣΔ, η συνήθεις κατηγορία με την οποία διώκονταν (εξορίζονταν, εκτοπίζονταν, δολοφονούνταν κ.λπ.) οι αντιφρονούντες ήταν ότι ήταν «εχθροί του λαού».
Στην Ελλάδα σήμερα, τα ορφανά του Στάλιν επαναφέρουν ...



τη σταλινικής εμπνεύσεως κατηγορία, με την αναγκαία στην περίσταση παραλλαγή της: «Χρυσή Αυγή: Εχθρός της αγροτιάς». Προς μεγάλη τους δυστυχία, δε μπορούν να επαναφέρουν στη ζωή και το ίνδαλμά τους, τον Στάλιν, με όλα τα… παρελκόμενα (Γκούλαγκ, καταναγκαστικά έργα, εκτοπίσεις στη Σιβηρία και στις ερήμους του Καζακστάν, σοβιετικά ψυχιατρεία, Δίκες της Μόσχας κ.α.).
Ιδού, λοιπόν, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι εχθρός της αγροτιάς, σύμφωνα με τους σταλινολάγνους του Περισσού:
«Η ναζιστική Χρυσή Αυγή ακολουθεί στην προπαγάνδα τα βήματα του ντόκτορ στο είδος Γ. Γκέμπελς, τον οποίο άλλωστε υμνεί με κάθε ευκαιρία. Έτσι, βγήκε να μιλήσει για τους αγρότες λέγοντας: «Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των αγροτών, οι εργατοπατέρες στο πλευρό των κομμάτων που οδήγησαν τους αγρότες στη σημερινή κατάσταση (…) Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον έντιμο και δίκαιο αγώνα των Ελλήνων αγροτών και τους προτρέπει να μείνουν μακριά από όλα τα κόμματα, που κατέστρεψαν την αγροτική μας παραγωγή». Ας μην παριστάνουν τους υπέρμαχους του λαού γιατί δεν είναι. Και ο λαός τους έχει καταλάβει, γι’ αυτό και οι εκπρόσωποι της αγωνιζόμενης αγροτιάς επέλεξαν να μη συναντηθούν με τη φασιστική Χρυσή Αυγή, γιατί τους θεωρούν -όπως και είναι- εχθρούς της φτωχής και μεσαίας αγροτιάς. Σε αυτό το πλαίσιο και αναγνωρίζοντας ότι δεν έχει έρεισμα στην αγροτιά, η Χρυσή Αυγή…»
Οι «εκπρόσωποι της αγωνιζόμενης αγροτιάς», λοιπόν, θεωρεί πως η Χρυσή Αυγή είναι «εχθρός της αγροτιάς», γι’ αυτό απόφυγε συνάντηση με εκπροσώπους της, σύμφωνα με τους σταλινοτσολιάδες. Και ποιοι είναι οι «εκπρόσωποι της αγωνιζόμενης αγροτιάς»; Πρόκειται για κάτι κομματόσκυλα της διαβόητης ΠΑΣΥ, της οργάνωσης αγροτών του ΚΚΕ, με πρόεδρο τον πρώην βουλευτή του (μελλοντικού) αποκόμματος και γνωστό αγροτοπατέρα Μπούτα!
Επί της ουσίας, το ΚΚΕ θέλει τον αγρότη κουρελή κολίγο των «κολχόζ» και «σοβχόζ» του «σοσιαλιστικού κράτους», άρα το ΚΚΕ εκτός από λυσσασμένος εχθρός του λαού είναι και λυσσασμένος εχθρός της αγροτιάς!