Διέρρηξαν το σπίτι της Κανέλλη στην λαϊκή συνοικία της ....Εκάλης


ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΑΛΗ – ΚΛΟΠΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ Διάρρηξη πραγματοποίησαν άγνωστοι το βράδυ του Σαββάτου προς τα ξημερώματα Κυριακής στο σπίτι της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη, στη… λαϊκή συνοικία της Εκάλης. Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια, οι άγνωστοι παραβίασαν την μπαλκονόπορτα που ...
 


βλέπει σε ακάλυπτο χώρο, μπήκε στο σπίτι της ενώ αυτή κοιμόταν και πήραν 800 ευρώ, τιμαλφή και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, με το οποίο και διέφυγαν. Η Κανέλλα αντελήφθη τη διάρρηξη το πρωί.
Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι ότι το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «καταγγέλλει» ότι η κλοπή είχε… άλλους στόχους, τους οποίους διερευνά η… μυστική αστυνομία του Περισσού (η… KGB προφανώς) και ήθελε να περάσει… πολιτικά μηνύματα: «Η προειδοποιητική εισβολή τα ξημερώματα στο σπίτι της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη έχει πέραν της ληστείας και άλλους στόχους που διερευνώνται από το Κόμμα μας. Το ΚΚΕ απαιτεί από τις αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τους εισβολείς. Το πολιτικό μήνυμα αυτής της εισβολής επιστρέφεται στους εμπνευστές της. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι τους θα πέσουν στο κενό. Έχουν γνώση οι φύλακες».
Συμφωνούμε βεβαίως κι εμείς να διερευνηθεί η υπόθεση και να συλληφθούν οι κλέφτες. Και να είναι και «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» -που βάσει του νόμου των πιθανοτήτων είναι σχεδόν σίγουρο- για να δούμε μετά τι παραμύθια θα λένε οι «αλληλέγγυοι» του ΚΚΕ.
(ΥΓ): Συντρόφισσα Λιάνα, είδες τι «γλύκα» έχει να σε κλέβουν; Ήρθες κι εσύ για λίγο στη θέση του κοσμάκη, που τραβάει τα πάνδεινα…