"Ξηλώνεται το πουλόβερ" του κόμματος Καμμένου με αποκαλύψεις που καίνε!


Το… ξήλωμα του πουλόβερ του κόμματος Καμμένου άρχισε την Τρίτη το πρωί, με πρώτον να αποχωρεί επισήμως τον τ. βουλευτή Γιάννη Μανώλη. Και δεν ήταν μόνον η αποχώρηση, αλλά και οι καταγγελίες που έκανε ο Μανώλης. Κατ’ αρχάς, αποκάλεσε τον πρώην αρχηγό του «λαγό» («Συγκαλεί τα όργανα και φεύγει, πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός. 
Δε θέλει κόμμα, ούτε συνέδριο ούτε τίποτα. Δε λειτουργεί τίποτε στο κόμμα»).
Στη συνέχεια, άρχισαν οι αποκαλύψεις: «Ο Καμμένος έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση και να γίνει υπουργός Άμυνας. ...




Έχω αποδείξεις ότι το έδωσε», είπε σχετικά με το διαβόητο non paper, που πρότεινε τη συμμετοχή του κόμματος σε (μνημονιακή) κυβέρνηση συνεργασίας, με αντάλλαγμα την υπουργοποίηση στο υπουργείο Άμυνας του Π. Καμμένου, και το οποίο είχε δώσει ο Καμμένος στον πρόεδρο της δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, μερικές ημέρες μετά τις εκλογές του Μαΐου. Μάλιστα, ειπώθηκε τότε πως όλα ήταν έτοιμα για ευρεία μνημονική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και κόμματος Καμμένου, αλλά η αποκάλυψη χάλασε τη δουλειά κι έτσι πήγαμε σε εκλογές στις 17 Ιουνίου.
Ο Π. Καμμένος απάντησε αργότερα στον Μανώλη, χαρακτηρίζοντάς τον «έμμισθο επαγγελματία αποστάτη», αλλά για την «ταμπακιέρα» (το non paper) δεν είπε κουβέντα. Για λόγους προφανείς…
Επίσης, το βράδυ της Τρίτης ανακοινώθηκαν οι αποχωρήσεις του εκπροσώπου τύπου του κόμματος, Χ. Ζώη (που αποκάλεσε «προεδρεύοντα», «υποκριτή», «αφερέγγυο» κ.τ.λ. τον Καμμένο…) και του γνωστού πολιτευτή Δ. Σταμάτη.
Το ολοκληρωτικό ξήλωμα του πουλόβερ θα γίνει μάλλον την Πέμπτη, στις 1 το μεσημέρι, όπου θα συγκληθεί η Κ.Ο. των Ανεξάρτητων, αν και δεν αποκλείεται οι αναμενόμενες να ανακοινωθούν από την Τετάρτη. Όπως όλα δείχνουν, τέσσερις βουλευτές του κόμματος Καμμένου θα φύγουν από το μαντρί. Πρόκειται για τους βουλευτές Τέρενς Κουίκ και Γιάννη Κουράκο, την αντιπρόεδρο της Βουλής Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά και τον Κώστα Μαρκόπουλο. Τον ίδιο δρόμο φαίνεται πως παίρνει και ο γραμματέας του κόμματος, Γ. Γιαννάκης.
Εμείς, σε κάθε περίπτωση επαναλαμβάνουμε: ανεμομαζώματα – διαβολοσκορπίσματα!


ethnikismos.net