ΜΑΖΙ (τα) έτρωγαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ της ΔΗ.ΜΑΡ και του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ...! - Διακομματικό τραπέζι !

ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΑΪ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΗΣ "ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗΣ" ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ...! 
Γιάννης Μανιάτης, Φίλιππος Σαχινίδης, Άννα Διαμαντοπούλου, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Σπύρος Λυκούδης και Γιώργος Σταθάκης βρέθηκαν όλοι μαζί το βράδυ ...



της Τετάρτης σε ένα κοινό τραπέζι που έκανε δημοσιογράφος στο σπίτι του.

 Το μενού φυσικά ήταν οι πολιτικές εξελίξεις, το μέλλον της κεντροαριστεράς, η κυβέρνηση Σαμαρά με τις δύο εκφράσεις της, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και οι διαφωνίες επι συγκεκριμένων θεμάτων. Αναδείχθηκε η υπόθεση της αλλαγής του εκλογικού νόμου, αλλά και η ανάγκη να περπατήσει το κυβερνητικό έργο που ως προϋπόθεση για τη σύγκλιση δυνάμεων και παραπέρα εξελίξεων τίθεται τουλάχιστον απο τη ΔΗΜΑΡ σύμφωνα με τον κ. Χατζησωκράτη.

 Η κυρία Διαμαντοπούλου πήγε λίγο καθυστερημένα στο ραντεβού, αλλά όπως παρατήρησαν άλλοι συνδαιτημόνες ήταν ελαφρώς “μαγκωμένη” και μίλησε περισσότερο για την επίσκεψή της στην Αμερική. Ο Γιώργος Σταθάκης πιστεύει, όπως είπε, ότι οι εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν μετά τις Γερμανικές εκλογές που είναι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και εξήγησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέδιο διακυκυβέρνησης με την οργάνωση ενός καλύτερου κράτους. 

Συγκρατημένος ήταν ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, ενώ την είδηση φαίνεται πως την έβγαλε ο κ. Σαχινίδης που έδωσε και το περίγραμμα του τι εννοεί ο κ. Βενιζέλος για τον εκλογικό νόμο: Οι 50 έδρες να μείνουν αδιάθετες μέχρι να σχηματιστεί κυβέρνηση και να τις μοιραστούν τα κόμματα που θα μετέχουν στην κυβέρνηση .




egiakoumis.com
enikos.gr
elnewsgr.blogspot.gr