Ν. Μιχαλολιάκος: "ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ"


Η Χρυσή Αυγή δεν είναι κίνημα διαμαρτυρίας, ούτε τα στελέχη της είναι αγανακτισμένοι και παραπονούμενοι σε ένα διεφθαρμένο καθεστώς, υποστήριξε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος πρόσθεσε πως στη Χρυσή Αυγή όλοι είναι ιδεολόγοι και συνειδητοί πολιτικοί στρατιώτες.
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ...
 


«Παραπολιτικά», ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής τόνισε πως η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι τόσο μεγάλη που θα την βοηθήσει να διεκδικήσει «στα ίσια τη δημαρχία» της πόλης των Αθηναίων. «να είστε βέβαιοι, θα είμαστε πολιτικά παρόντες» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην επιτεθεί και στα κόμματα της Αριστεράς υποστηρίζοντας πως τα μέλη τους είναι άνθρωποι της βίας, την οποία η Χρυσή Αυγή, όπως λέει την καταδικάζει ως πολιτική πρακτική. «Είναι γνωστό ότι σε αυτή τη χώρα εκείνοι που ασκούν πολιτική βίας εδώ και αρκετά χρόνια δεν είναι η Χρυσή Αυγή. Είναι κάποιες εκφράσεις ή συνιστώσες της Αριστεράς, οι οποίες; έχουν προβεί και σε δεκάδες δολοφονίες».
Παράλληλα απαντάει και στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλο λέγοντας πως η Χρυσή Αυγή δεν τον αποκάλεσε ποτέ ομοφυλόφιλο, γι αυτό θα πρέπει να μην πιστεύει ότι διαβάζει στο διαδίκτυο, αλλά και να μην το παίρνει τόσο βαριά.



PARAPOLITIKA.GR
ethnikismos.net