Κλείνουν το μάτι στους τρομοκράτες οι "αντιρατσιστές" του καθεστώτος


Δεν είχε, προφανώς, υπάρξει η κατάλληλη συνεννόηση στο υπό δημιουργία, εκ του καθεστώτος, «αντιφασιστικό μέτωπο». Κάποιος φαίνεται δεν είχε κάνει σωστά την δουλειά του, ώστε να ενημερώσει τους διάφορους παρακρατικούς ότι είναι σε άμεση σύνδεση με το καθεστώς. Έτσι φαίνεται ότι δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις, τις οποίες σπεύδει να λύσει η πρώην συντάκτρια του Ιού, της αγαπημένης των τρομοκρατών "Ελευθεροτυπίας", Άντα Ψαρρά.
Η πρώην συντάκτρια του Ιού προτείνει ευθέως την συνεργασία κράτους και παρακράτους, στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, κλείνοντας παράλληλα το μάτι στους τρομοκράτες, τον ένοπλο βραχίονα του καθεστώτος. Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο της, όπως αυτό δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Κούλογλου:


 


«Μέχρι να οριστικοποιήσει ο υπουργός προστασίας του πολίτη τις ομάδες που θα ασχοληθούν με τη ρατσιστική βία οι υπόλοιποι αστυνομικοί προς το παρόν έχουν σπάσει ήδη δεκάδες κεφάλια αντιφασιστών.
Εν τω μεταξύ ανενόχλητες σχεδόν οι ναζιστικές συμμορίες συνεχίζουν τα μαχαιρώματα μεταναστών και τους βίαιους προπηλακισμούς όσων αντιτίθενται στις ρατσιστικές επιθέσεις. Από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη οι επιθέσεις πολλαπλασιάζονται ενώ το αντιφασιστικό μέτωπο ασχολείται ακόμα με το αν και ποιοι δικαιούνται να συμμετέχουν σε αυτό.
Μετά τη δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών (κατά την πρώτη τουλάχιστον δήλωσή τους) στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη ίσως οι αντιφασιστικές δυνάμεις θα όφειλαν είτε είναι υπέρ είτε εναντίον του μνημονίου να αναθεωρήσουν τη στάση τους για την ‘καθαρότητα’ ενός τέτοιου μετώπου διότι δεν μοιάζει πολύ μακρινή η στιγμή του τρίκυκλου ενός σύγχρονου Κοτζαμάνη.
Ειδικά όταν το θεσμικό κράτος είναι ένας απλός παρατηρητής, για να μην πούμε τίποτε χειρότερο, της ανεξέλεγκτης ρατσιστικής δράσης δεν υπάρχει καμιά πολυτέλεια στην καταμέτρηση των αντιφασιστικών δυνάμεων.
Έστω και τώρα όποιος δηλώνει αντιναζιστής και αντιφασίστας είτε μας αρέσει είτε όχι έχει το δικαίωμα αυτό να το υπερασπιστεί με τον τρόπο που νομίζει.»
Την πείραξε, προφανώς, την Άντα που ο παρακρατικός χώρος δεν στελέχωσε καταλλήλως την πορεία που διοργάνωσε το ΠΑΣΟΚ ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Όμως πραγματική αξία στο εν λόγω άρθρο έχει η τελευταία πρόταση. Σύμφωνα, λοιπόν, με την συντάκτρια του Ιού όποιος δηλώνει «αντιναζιστής» και «αντιφασίστας» έχει το δικαίωμα να το υπερασπιστεί αυτό με τον τρόπο που νομίζει. Δηλαδή, αν καταλάβαμε καλά, και οι ΠΑΣΟΚοι έχουν δικαίωμα να διαδηλώνουν και, κυρίως, οι τρομοκράτες έχουν δικαίωμα να βάζουν βόμβες. Δεν εξηγείται αλλιώς η παραπάνω φράση λίγο μετά την βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής και τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις ανά την Ελληνική επικράτεια. 
Κατά τα άλλα η σχέση μίσους που υπάρχει ανάμεσα σε αριστεριστές πάσης φύσεως και της αλήθειας, στην οποία έχουν αλλεργία, ας πάει ασχολίαστη… Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά έτσι και αλλιώς.