Ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής σε στατιστικά


Κόμπαζε πριν λίγες μέρες Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Διευθυντής Ενημέρωσης Mega channel ότι: "Στο Mega, τον Ενημερωτικό Τομέα του οποίου διευθύνω, κανένας Χρυσαυγίτης δε βρήκε φιλόξενο βήμα σε κανένα δελτίο ή ενημερωτική εκπομπή μετά τις εκλογές. Ούτε μία φορά. Σε αντίθεση με άλλους σταθμούς, που ψαρεύουν τηλεθεατές, φιλοξενώντας συχνότατα τον Κασιδιάρη και την παρέα του, εμείς δεν πρσκαλέσαμε ποτέ ούτε έναν – σε βάρος της τηλεθέασής μας. Στα δελτία μας καταγράφουμε μόνο την υποχρεωτική (από το ΕΣΡ) δραστηριότητα του κόμματος και του αρχηγού του…"
Και δεν λέμε...




πραγματικά τιμητική η διάκριση να μας φοβούνται και να μας αποκλείουν αυτού του τύπου τα κανάλια. Είναι πραγματικά ξεχωριστή τιμή που μας δείχνει ότι κινούμαστε προς την σωστή, αγνή κατεύθυνση. Όμως ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε ένα ψεμματάκι στην όλο θράσσος δήλωση του. Είπε ότι στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού γίνεται μόνο η υποχρεωτική από το ΕΣΡ κατάγραφη της δραστηριότητας της Χρυσής Αυγής. Και αυτό φυσικά για να βρίσουν και να συκοφαντήσουν, αλλά τέλος πάντων. Το ψέμμα λοιπόν, που έχει κοντά ποδάρια όπως λέει ο θυμόσοφος Λαός μας είναι ότι ακολουθείται η νομιμότητα, σύμφωνα με το ΕΣΡ. 
Το ΕΣΡ, λοιπόν, έδειξε ότι ενώ το ποσοστό της Χρυσής Αυγής (στις εκλογές... γιατί άμα πάρουμε το δημοσκοπικό, δεν θα πρέπει να παίζουν και τίποτε άλλο) είναι 6,9% η προβολή από το megaλο κανάλι βρίσκεται μόλις στο 2,5%. Αντιστοίχως για τον ΑΝΤ1 τα ποσοστά είναι κατά τι καλύτερα, αλλά και πάλι μακρυά από την νομιμότητα, δηλαδή στο 3,7%. 
Θα επιβάλλει άραγε το ΕΣΡ τα πρόστιμα που αναλογούν στον ΑΝΤ1 και το MEGA; Ρητορική φυσικά η ερώτηση...